Excursiile in extrasezon – de ce sunt o alegere buna

Home » Timp Liber » Excursiile in extrasezon – de ce sunt o alegere buna
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Sa calatoresti in extrasezon pare o idee iesita din comun, dar poate fi foarte avantajos atat din punct de vedere material, cat si al experientei.

Excursiile in extrasezon sunt asociate cu reducerile costurilor, dar ele pot prezenta mai multe avantaje.
Atat timp cat destinatia aleasa este potrivita, nu ai de ce sa iti faci probleme. Noi iti dam cateva motive pentru care sa iei in calcul o vacanta in extrasezon.

Descoperi orasul


Intr-o vacanta in plin sezon ai sta toata ziua la plaja, seara ai iesi in oras si cam asta ar fi programul pentru intreg sejurul. Daca vremea nu e potrivita de mers la plaja, poti sa descoperi orasul pe care l-ai ales ca destinatie turistica. De exemplu, daca alegi o vacanta in Bulgaria prin Q Travel, poti sa vizitezi sit-urile arheologice, orasul vechi Sozopol sau orasul vechi din Nessebar.

excursii extrasezon

Economisesti bani


Nu doar oferta din partea agentiei de turism va fi mai putin costisitoare, dar si celelalte lucruri pe care dai de obicei banii vor costa mai putin. De exemplu, suvenirurile, mancarea si chiar hainele au preturi mai mici.

Te bucuri de liniste


Daca in sezon toate destinatiile turistice din afara Romaniei sunt ocupate de turisti, in extrasezon nu mai trebuie sa iti faci probleme. Poti sa mergi intr-o vacanta la mare si sa nu mai fie nevoie sa fii primul pe plaja pentru a prinde un loc pe sezlong, piscina va fi mai libera, iar localurile nu mai sunt aglomerate. O sa economisesti timp pentru ca nu va mai fi nevoie sa stai la cozi interminabile si o sa poti sa vizitezi multe alte atractii turistice. In extrasezon iti poti permite sa vizitezi intreg orasul, pentru ca si traficul este fluidizat, iar majoritatea oamenilor pe care ii vei intalni vor fi localnicii.

Vezi o alta fata a locului pe care il vizitezi


Multe persoane sunt deranjate de latura comerciala a oraselor in sezon. De aceea, sa vezi locul in care urmeaza sa iti petreci vacanta in extrasezon poate fi o experienta speciala. Poti sa simti cultura locala, mentalitatea si felul in care traiesc oamenii zi de zi.

Daca pana acum ai avut retineri, iti garantam ca excursiile in extrasezon nu sunt doar o afacere buna, dar si o experienta diferita. Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *