Ou cu bacon in paine

Home » Culinar » Mic dejun » Ou cu bacon in paine
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Surprindeti-i pe cei mici (ci de ce nu, si pe cei mari) cu un mic dejun un pic mai neconventional, dar, va asigur, extrem de delicios: painici umplute cu ou si bacon.

Chifla umpluta cu ou si baconIngrediente:

  • Branza tartinabila
  • Bacon- cateva felii
  • Ou (unul sau doua pentru fiecare chifla)
  • Sare
  • Piper
  • 4 chifle

Mod de preparare:

  • Se taie taie un capac la chifle (eu am ales mini painici pe vatra), se scoate miezul si se unge cu branza tartinabila (personal am folosit Almette)
  • Se adauga 1-2 felii de bacon si peste acesta se sparge un ou (doua daca chifla este mai mare). Se adauga sare si piper dupa gust.
  • Se tapeteaza tava cu hartie de copt, se adauga chiflele (cu grija, pentru a nu se scurge compozitia) si se da la cuptorul incins la 180 de grade.
  • Dupa ce le scoateti din cuptor, rasniti deasupra putin piper.

Se servesc calde.



Daca iti plac articolele noastre, intra in comunitatea Demoiselle.ro inscriindu-te la NewsLetter AICI. Nu-ti fie frica, nu te vom deranja obsesiv cu mesaje! In plus, te poti dezabona oricand daca nu vei mai dori sa receptionezi emailuri de la noi.
 Demoiselle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *