Porc cu legume chinezesti

Home » Culinar » Mancare cu carne » Porc cu legume chinezesti
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Daca va place mancarea chinezeasca, veti aprecia teribil aceasta reteta simpla realizata din carne de porc cu mix de legume chinezesti (se gasesc congelate in orice hipermarchet, daca nu aveti la indemana preparatele proaspete)

Aceasta reteta de porc cu legume chinezesti este pe cat de simplu de preparat, pe atat de delicioasa. Hai sa vedem cum se face:

Ingrediente:

  • porc-cu-legume-chinezesti500 gr cotlet de porc fara os
  • 1 punga (~750 gr) de mix de legume chinezesti
  • sare si piper dupa gust
  • Sos chinezesc sweet curry
  • boia (dulce sau iute, dupa preferinte)
  • sos de soia
  • 5-6 catei de usturoi

Mod de preparare

  • Cotletele se spala si se taie cubulete de circa 2-3 cm
  • In tigaia incinsa in care ati adaugat putin ulei caliti cateii de usturoi taiati pe din doua circa doua minute(va aromatiza uleiul), dupa care adaugati carnea, prajind-o cateva minute pana ce se rumeneaste.
  • Scoateti carnea intr-un castron si in uleiul incins caliti cateva minute mixul de legume.
  • Adaugati sare si piper dupa gust, sosul chinezesc si carnea si mai lasati pe foc pret de 2-3 minute pana ce se ingroasa sosul
  • Pe final adaugati si sosul de soia (facultativ)

Puteti servi cu garnitura de orez sau ca atare. Este la fel de gustos si cald dar si rece.

porc-cu-legume-chinezesti-3

legume-chinezesti

porc-cu-legume-chinezesti2



Daca iti plac articolele noastre, intra in comunitatea Demoiselle.ro inscriindu-te la NewsLetter AICI. Nu-ti fie frica, nu te vom deranja obsesiv cu mesaje! In plus, te poti dezabona oricand daca nu vei mai dori sa receptionezi emailuri de la noi.
 Robert

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *