Sufleu de spanac cu stafide

Home » Culinar » Desert » Sufleu de spanac cu stafide
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Un desert ideal pentru cei mici, dar si pentru cei mari, sufleul de spanac cu stafide se prepara usor si este cu adevarat delicios.

Ingrediente

Sufleu de spanac

Sufleu de spanac cu stafide

  • 1 kg de spanac proaspat
  • 500 gr de branza dulce
  • 4 oua
  • 100 gr de stafide
  • 2 linguri de zahar
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • 1 fiola de esenta de vanilie

Optional (noi nu am folosit)

  • 50 gr unt

Mod de preparare

  • Se spala bine spanacul si se opareste intr-o oala.
  • Cand este gata, se scurge bine si se toaca marunt.
  • Se amesteca spanacul cu branza, stafidele si ouale batute in prealabil, in compozitie adaugandu-se si zaharul si esenta.
  • Se da la cuptor intr-un vas termorezistent circa 30-45 de minute.

Se serveste rece.

 Demoiselle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.