Ton cu legume la abur

Home » Culinar » Aperitive » Ton cu legume la abur
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Usor de preparat, foarte light, fiind ideala si pentru cele dintre voi aflate la dieta, reteta de ton cu legume la abur este solutia pentru momentele in care trebuie sa pregatesti ceva gustos, rapid si hranitor deopotriva.

In doar 20 de minute aveti gata un aperitiv minunat cu care va veti surprinde invitatii.

Ingrediente:


  • 1 conserva de ton (bucati, nu maruntit) in suc propriu
  • 5 buchetele de broccoli
  • 5 buchetele de conopida
  • 2 morcovi potriviti
  • sare si piper dupa gust
  • sucul de la jumatate de lamaie
  • 20 mililitri de ulei de masline

Mod de preparare


  • Se desface broccoli si conopida in buchetele mici.
  • Se spala bine morcovii si se toaca rondele
  • Se pun legumele pe foc in apa cu sare pret de cateva minute
  • Dupa ce dau in cateva clocote, legumele se aseaza pe un platou, se adauga tonul din conserva, se drege cu zeama de lamaie si uleiul de masline, adaugandu-se sare si piper dupa gust.

Pofta mare ­čÖé

Ton cu legume la aburi

Ton cu legume la aburi

 

 

 



Daca iti plac articolele noastre, intra in comunitatea Demoiselle.ro inscriindu-te la NewsLetter AICI. Nu-ti fie frica, nu te vom deranja obsesiv cu mesaje! In plus, te poti dezabona oricand daca nu vei mai dori sa receptionezi emailuri de la noi.
 Demoiselle

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *