Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

5 activități tot mai populare în 2021

Iată așadar care sunt cele mai populare activități din viața de zi a oamenilor:

Urmareste-ne si pe Google NEWS

1. Drumeții montane


Numărul oamenilor care aleg să facă drumeții montane este într-o continuă creștere inclusiv în România. Drept dovadă stau imaginile publicate de posturile de televiziune în ultimele luni. Spre exemplu, în noiembrie 2020, aglomerația de pe Platoul Bucegi devenise la fel de mare ca în Centrul Vechi din Capitală. Oamenii sunt atrași tot mai mult de munte și partea bună este că există trasee montane ușoare indiferent care ar fi nivelul de pregătire. Printre cele mai populare sunt Sinaia – Poiana Stânii, Gura Diham – Cabana Diham, Bușteni – Cascada Urlătoarea, Babele – Crucea Caraiman și Cabana Ciucaș – Vârful Ciucaș.

2. Jocurile


Și acest domeniu a înregistrat creșteri majore în ultimul an. Jocuri precum FIFA 21 sau The Last of Us Part II s-au bucurat de un succes semnificativ. La fel de populare sunt și jocurile produse de EGT, care au devenit deja titluri de referință în industria gambling-ului. Burning Hot, Shining Crown, 5 Dazzling Hot, Dice & Roll, 20 Super Hot și Secrets of Alchemy sunt printre cele mai populare jocuri lansate de EGT și se bucură de un interes major și în 2021. Oamenii aleg să se detașeze de viețile obișnuite și se distrează astfel, printr-o metodă care garantat îi deconectează de la rutina zilnică.

3. Sportul este la mare căutare


Numărul celor care au ajuns la concluzia că sănătatea se întreține și prin sport este tot mai mare. Așa se face că mișcarea a devenit o adevărată modă în 2021. Nu contează ce fel de activitate fizică alegi, dar este cert că 30-60 de minute de sport zilnic te vor ajuta să fii mai odihnit, mai relaxat și mai pregătit. Din fericire există o mulțime de exerciții fizice pentru acasă, putem să ne antrenăm în jurul blocului, în parc sau la sală. De asemenea, sunt terenuri speciale care pot fi închiriate în cazul în care dorești să joci fotbal sau tenis într-un mod cât de cât organizat. Opțiuni sunt destule, iar cu un plus de voință totul se va transforma în beneficii pe termen scurt și lung.

4. Yoga


Foarte mulți oameni aleg să se liniștească sau să relaxeze prin intermediul yoga. Este o activitate care reduce stresul și anxietatea, iar pe termen lung ajută la scăderea tensiunii arteriale și a frecvenței cardiace, îmbunătățirea digestiei și stimulează sistemul imunitar. Prin controlul respirației putem să observăm momentele în care emoțiile ne afectează. Practic, putem folosi respirația pentru a trece provocările care apar zilnic. Desigur, există mai multe moduri de a face yoga, însă beneficiile se văd rapid chiar și pentru cei aflați la început de drum.

5. Gătitul


E din ce în ce mai ușor să reinterpretezi rețetele unor bucătari celebri sau rețetele din locurile care ți-au plăcut cel mai mult în vacanța. Poți găsi toate resursele necesare printr-o simplă căutare pe Google, unde vei găsi cele mai bune rețete. Indiferent dacă preferi mâncarea europeană, chinezească sau orientală, poți face foarte ușor o mâncare de care să te bucuri și mai mult, având în vedere că este făcută de tine. Nu uita că practica este mama învățăturii. Chiar și un începător poate face rețete delicioase cu puțin exercițiu. Iar dacă nu îți iese din prima, vei avea măcar o experiență pe care să le-o povestești prietenilor.

Exit mobile version