Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Achizitionarea unui apartament – in topul listei de dorinte a multor romani

Cea mai buna dovada in acest sens este cererea in continua crestere pentru achizitionarea unor apartamente noi, motiv pentru care in ultimii ani s-au si dezvoltat importante proiecte imobiliare. Din randul acestora cele mai populare si importante s-au dovedit a fi cele realizate de catre Maurer, in special cu proiectul Maurer-Residence.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

De ce sunt aceste noi apartamente in topul prioritatilor pentru romani? Ce au in plus fata de apartamentele second-hand si care sunt aspectele care fac diferenta? Vom incerca sa punctam raspunsurile la fiecare dintre aceste intrebari in cele ce urmeaza.

Apartament sau casa?


Probabil una dintre primele decizii cu care se confrunta cei care vor sa isi gaseasca o locuinta este catre ce anume sa se indrepte. Sa fie un apartament? Sa fie o casa? Care dintre acestea prezinta mai multe avantaje?

Adevarul este ca ambele variante pot fi o alegere excelenta, insa daca este sa cantarim fiecare aspect apartamentele par sa prezinte cateva avantaje demne de luat in considerare. Spre deosebire de vechile constructii, apartamentele nou realizate, in special cele regasite si in proiectul maurer-residence.ro sunt concepute pentru a maximiza spatiul util.

De asemenea, un apartament realizat cu atentie va necesita costuri mult mai mici de intretinere spre deosebire de o casa, iar acest aspect pare ca face marea diferenta in luarea unei decizii.

Ce au in plus noile apartamente fata de cele second-hand?


Continuand ideea dezvoltata ceva mai sus, in care spatiul este mult mai eficient organizat, constructiile noi au si alte plusuri. In primul rand materialele utilizate si tehnologia folosita este mult mai performanta, iar asta se reflecta in principal in doua aspecte: rezistenta si capacitatea ridicata de a izola.

Ce poate fi mai important decat acestea doua, nu-i asa? Orice proprietar de apartament isi doreste sa se simta in siguranta, sa fie increzator in achizitia facuta si costurile de intretinere sa fie minimizate. In acelasi timp, e important sa existe si un grad ridicat de confort, nu doar din punct de vedere al spatiului, dar in special din punct de vedere termic si fonic.

Altfel spus, utilizarea unor materiale de cea mai buna calitate a facut posibila o izolatie termica si fonica excelenta, sustin specialistii maurer-residence.ro, ceea ce se concretizeaza in costuri scazute la factura de energie si un mare plus la capitolul liniste.

Posibilitatea de achizitie – una foarte facila


In randul celor care cauta apartament de vanzare in Brasov, Sibiu, Constanta sau alte zone importante din tara, posibilitatile de achizitie sunt variate. Cel mai bun exemplu este oferit de acelasi dezvoltator imobiliar prezentat anterior, Maurer, care pune la dispozitia tuturor celor care-si doresc sa achizitioneze un apartament tot felul de modalitati de achizitie.

Persoanele dornice sa se bucure de o locuinta noua, in care cuvantul „acasa” sa se simta pe deplin, o pot face cu ajutorul mai multor optiuni: prin plata integrala, prin plata in mai multe transe sau prin accesarea unui credit. Mai multe informatii puteti gasi chiar pe site-ul maurer-residence.ro.

Cert e ca achizitionarea unui apartament este o solutie mult mai facila, iar sansele de a te bucura de un camin calduros si excelent realizat sunt foarte ridicate!

Exit mobile version