Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Andreea Balan este hotarata, nu vrea sa se mai impace cu Keo!

A tot incercat sa o convinga pe artista sa-i mai dea o sansa, dar se pare ca Andreea este hotarata si nu mai vrea sa se impace cu Keo.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Din pacate, toate gesturile pe care Keo le-a facut pentru a o impresiona pe Andreea au fost degeaba, cantareata nu mai vrea sa mai auda de acesta. Ba mai mult, cantaretul ar fi renuntat la amanta, poate asa are mai multe sanse cu Andreea, insa pe aceasta nu a sensibilizat-o deloc acest gest. Frumoasa blonda nu-l poate ierta pe Keo, acesta a inselat-o timp de un an, iar Andreea nu poate sa uite ce i-a facut cantaretul.

keo

Anumite surse apropiate ale cantaretei au marturisit ca aceasta a trecut peste tot ce i s-a intamplat. Cu toate ca la inceput a fost foarte dezamagita si nu se astepta ca iubitul ei, cu care a stat 8 ani, sa o insele, acum, Andreea a depasit momentul si nimic din ce face fostul ei iubit nu o impresioneaza. Mai mult decat atat, nici macar nu o mai interseaza de acesta, din partea ei totul s-a terminat, iar el este liber sa-si refaca viata cu cine isi doreste.

„Impacarea este exclusa, dar e amuzant sa observi cum incearca Keo sa isi repare greseala. In orice caz, Andreea i-a spus si lui, explicit, ca poate sa faca tot ce vrea, ca este un barbat liber”, a declarat o persoana apropiata a cantaretei.

In plus, Andreea este hotarata sa isi gaseasca dragostea adevarata, alaturi de un barbat care sa-i fie fidel, sa o iubeasca, respecte si care sa-si doreasca sa intemeieze o familie cu artista.

Exit mobile version