Antrenarea taliei si rolul corsetelor modelatoare de la Clessidra

Home » Moda » Lenjerie intima » Antrenarea taliei si rolul corsetelor modelatoare de la Clessidra
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

A inceput in Statele Unite ale Americii si a prins contur si in tara la noi, cunoscand o popularitate insemnata la ora actuala.

Corsetele modelatoare pentru antrenarea taliei sunt accesorii promitatoare, la care apeleaza cu incredere si vedetele binecunoscute de peste ocean.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Corsetul modelator pare sa fie secretul formelor senzationale pe care le afiseaza acestea, sexy si atragatoare de altfel. Cele care viseaza sa obtina siluete bine definite au posibilitatea de a opta pentru astfel de corsete pentru antrenarea taliei, disponibile acum in magazinul online Clessidra.ro.

Despre antrenarea taliei si cum ajuta corsetele modelatoare

Purtarea unui corset favorizeaza reducerea circumferintei taliei, procesul fiind desigur unul gradual si nu brusc. Acest mod de antrenare a taliei este promitator, astfel ca reprezinta alegerea unui public tot mai variat. Atat pentru a slabi, cat si pentru a defini o talie de viespe, publicul feminin opteaza pentru corsete modelatoare de la Clessidra, in functie de nevoi si obiective.

Raman o aminitire vechile solutii care constau in disconfort sporit si incomoditate la miscare. Noile optiuni de corsete prezinta o compozitie echilibrata de materiale moderne, ce vizeaza un inalt nivel de flexibilitate. Favorizeaza astfel purtarea lor in viata de zi cu zi, fara a influenta in vreun fel activitatea cotidiana. Orice femeie poate arata senzational, fara a trada faptul ca sub rochie ascunde un corset.

La ce se refera antrenarea taliei? Ei bine, in mod definitoriu acest procedeu este unul eficient, dar totodata unul care solicita determinarea si rabdarea purtatoarelor. Pentru a progresa catre circumferinta taliei mult visata, este necesar a folosi intelept corsetul, respectiv a-l ajusta cu precautie, dupa cat se cere si fara a forta strangerea lui. Tot ce e prea mult poate insemna presiune peste limita indicata asupra organelor.

Recomandarea specialistilor pentru persoanele interesate sa obtina rezultate scontate este de a asocia purtarea acestui accesoriu cu o dieta sanatoasa si echilibrata. De preferat este a viza o alimentatie cat mai saraca in carbohidrati si grasimi, dar si de a face miscare. De asemenea, este binevenit orice poate spori procesul de slabire, atat timp cat nu prezinta riscuri pentru sanatate. Detoxifierea cu ajutorul corsetului este de dorit, acesta favorizand un proces de ardere accelerat, deci o remodelare corporala eficienta, cu rezultate vizibile.

Desigur ca este necesar a alege un corset de marime potrivita, care sa fie fix. Presiunea pusa de acesta pe talie trebuie sa fie una moderata si nicidecum incomodanta. In timp, corpul se obisnuieste cu starea creata de purtarea accesoriului. Initial este recomandat a fi purtat pentru un timp mai redus – de la 1 la 2 ore, urmand a mari numarul de ore treptat. Cel mult 8 ore zilnic insa este limita indicata.

Clessidra propune corsete modelatoare prevazute cu mai multe randuri de inchidere, in functie de necesitatea fiecaruia si de evolutie. Cand incep progresele, respectiv cand talia se micsoreaza, corsetul poate fi inchis in inchizatoarea cea mai stramta.

Realizate din latex, cu dublura din bumbac si spandex, corsetele de la Clessidra sunt o incantare pentru publicul feminin, care le alegi pentru o redefinire de succes a taliei.

 Patricia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.