Aspecte ce definesc un set potrivit de pensule de machiaj

Home » Beauty » Machiaj » Aspecte ce definesc un set potrivit de pensule de machiaj
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Machiajul este modalitatea prin care ne exprimam personalitatea, constituie solutia de a ne imbunatati imaginea de zi cu zi si e cu atat mai util in perioadele in care stima de sine este mai scazuta.

La momentul actual dispunem de o paleta extrem de larga de produse cosmetice, deci nu exista nicio scuza pentru a nu fi mereu impecabile. Pentru ca totul este intr-o continua miscare, exista tot soiul de dispozitive menite sa ne simplifice sarcinile de indeplinit. Cand vine vorba de realizarea unui machiaj complet, aceasta misiune devine facilitata de diverse accesorii, ustensile, etc. Un set pensule machiaj complex a devenit ceea ce orice reprezentanta feminina considera a fi o necesitate in aplicare produselor cosmetice.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Deja un nume sonor pe aceasta nisa, Pandera, magazin online specializat in produse de beauty, iese in intampinarea publicului feminin cu sugestii din cele mai diverse pentru realizarea unui machiaj perfect. O prezenta obligatorie in trusa de machiaj a femeilor este setul de pensule ce contine instrumentele necesare realizarii unui look impecabil, fara loc de greseala.

In cele ce urmeaza, expertii Pandera dezvaluie o serie de criterii ce vizeaza alegerea corecta a unui set pensule machiaj, raportate la carcateristicele acestuia.

Rezistenta pensulelor


Sunt multe femei care nu folosesc pensula aferenta la aplicarea fondului de ten, din cauza firelor se par care raman pe fata. Ei bine, de aceasta situatie este responsabila calitatea indoielnica a produsului in cauza.

Chiar daca la inceput pare a fi rezistenta, la scurt timp incepe sa dea semne ca rezistenta sa lasa de dorit. Astfel, in loc sa faciliteze aplicarea produsului pe fata, mai mult va incurca, prin firele de par lasate in urma sa.

Pandera ofera in acest sens diverse seturi de pensule care vin insostite de garantia calitatii. Durata de viata este lunga, mai ales atunci cand ritualul de intretinere si igienizare este corect realizat.

Parul


De departe cel mai important aspect de bifat in alegerea pensulelor este calitatea parului acestora. Practic este partea ce vine in contact direct cu pielea, deci va trebui sa se incadreze in anumiti parametri ale calitatii.

De preferat sa se opteze pentru pensule realizate din par de veverita albastra, capra, ponei sau zibelina. Variantele mai accesibile care nu trebuie subestimate sunt cele confectionate din par sintetic sau un mix intre par natural si sintetic.

Flexibilitatea pensulei


Scopul de baza al unui set de pensule este realizarea unui make-up decent, simplu, fara efort. Desigur, dincolo de calitatea pensulei, succesul unui machiaj este determinat si de iscusinta celei ce il realizeaza. Totusi, setul va dicta modul in care acesta se prezinta la final.

Cele care sunt incepatoare in ale machiajului se pot orienta catre un set de pensule semiprofesional, cu par sintetic, mai ales atunci cand produsele aplicate sunt cremoase sau lichide. Recomandarea o justifica capacitatea lor de a nu retine intre firele de par particule de produs, prin prisma caracteristicelor ce le definesc. Pe de alta parte, pentru produsele tip pudra, raspunsul il reprezenta mereu o pensula realizata din par natural.

Atentia acordata unor detalii precum calitatea, pretul, dimensiunil, design-ul este mereu necesara. Pentru multe femei sunt acele aspecte care ofera un anumit confort la utilizare, simplificand sesiunea de make-up. Este inutila achizitionara unor produse extrem de scumpe, atunci cand nu exista maiestria necesara pentru a le manui.

Ce ar mai trebui bifat in alegerea setului de pensule, dincolo de criteriile mentionate anterior? Intrucat trebuie sa ofere precizie, fiecare doritoare trebuie sa caute acel set pensule machiaj care prezinta caracteristicile corespunzatoare aplicarii perfecte a diverselor produse cosmetice.

Publicul interesat regaseste in cadrul paginii pandera.ro, seturi de pensule si accesorii diverse menite sa se plieze pe toate necesitatile si buzunarele. Calitatea si rezistenta le definesc, deci nu ar trebui sa existe vreo retinere in achizitionarea celor dorite.

 Patricia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.