Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Bali, paradisul exotic al turistilor – cuprins in ofertele de la IKA Turism

Este vorba despre una dintre insulele arhipeleagului Indonezian, cunoscuta pentru vibratiile de pozitivism pe care le transmite in jurul sau, pentru atractia ce o reprezinta pentru aventurieri si calatorii de tot felul, prin frumusetile neasemuite ce o caracterizeaza.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

IKA Turism – agentie de turism cu vechime de piata, vine in intampinarea publicului larg cu oferte de vacanta de nerefuzat, prin care se include si aceasta destinatie – insula Bali. Este un taram exotic impresurat de frumusetile naturii, de oameni speciali cu traditii speciale, de mancaruri delicioase.

Bali si atractiile acestui paradis exotic

Fiecare cauta un loc in care sa se relaxeze, macar o data in decursul unui an de munca. Este o necesitate si totodata o dorinta, iar Bali este un colt de rai, definit de o clima deosebit de placuta, de frumuseti naturale nemaiintalnite precum vulcani activi, dar si de ospitalitatea localnicilor, de petrecerile organizate pe plaja, de templele hinduse.

Asadar, gasesc in aceasta locatie o destinatie excelenta pentru a organiza vacante exotice atat cei care au un spirit al aventurii antrenat si doresc sa il exploreze mai departe, cat si persoanele linistite, in cautarea unui colt de natura splendid in care sa se relaxeze, sa se detensioneze de grijile lasate in urma.

Unii o numesc Insula Zeilor, intrucat este considerata o destinatie luxoasa, dar care totusi este potrivita pentru orice buget. Este locul in care isi gasesc coltul atat cei care sunt amatori ai plimbarilor pe iahturi, cat si cei care prefera drumetiile lungi, cu rucsacul in spate.

Iata care sunt cateva lucruri fascinante si interesante pe care le pot face cei interesati intr-o vacanta exotica in Bali.

Vizitele potrivite pentru cei interesati de cultura locului

Acestia au ocazia de a vizita templele impresionante prin constructie si insemnatate, reprezentand locuri sacre, deosebit de populare de altfel si pentru designul avangardist specific.

Ies in evidenta printr-o arhitectura regeasca, fiind locuri in care se aduc ofrande si din care se inalta rugaciuni, aspecte ce contribuie la intregirea notelor de mister specifice locului.

Activitati de recreere si distractie specifice insulei

Bali este renumita mai ales pentru festivalurile pe care le adaposteste, pentru armonia si buna dispozitie pe care le emana in orice vreme. Starea spirituala a localnicilor si a turistilor totodata se imbina armonios cu tot felul de culorii vii specifice imprejurimilor. Spre exemplu Galungan este un festival renumit, organizat la 210 zile distanta. Sarbatoreste moartea unui tiran, deci eliberarea de acesta.

De altfel, impresionant si atragator pentru necunoscatori este dansul maimutelor, de asemenea specific acestui taram exotic, ce imbina intr-un mod aparte dansuri tribale, avand la baza epopeea Ramayana.

Cei care sunt interesati de nou, de ceva diferit fata de ce se poate realiza si in tara de provenienta, pot avea in vedere plimbarile cu elefantii, care de altfel sunt deosebit de renumite in Bali. Este recomandata si pentru adulti si pentru copii. Elefantii sunt dresati, astfel ca sunt de departe prietenosi si in niciun caz un pericol.

Desigur ca astfel lista cu oportunitati pe care le ofera vacanta exotica poate sa continue. Cei interesati de un concediu de vis pentru urmatoarea vara gasesc oferte de vacanta in Bali in cadrul paginii ikaturism.ro.

Exit mobile version