Black Friday eMag 2014: adevaratul Black Friday a fost la resigilate.

Home » Stiri » Black Friday eMag 2014: adevaratul Black Friday a fost la resigilate.
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Desi probabil eMag a avut cea mai completa oferta de Black Friday Vineri 21 Noiembrie 2014, "adevaratul Black Friday" a fost pentru o serie de norocosi in seara de Duminica 23 Noiembrie.

Retailerul a avut o problema timp de cateva ore si a afisat eronat preturile la o serie de produse resigilate. Astfel, norocosii au putut achizitiona telefoane Samsung Galaxy S4 la numai 1 Leu, redus de la un pret de lista de aproximativ 1500 de lei, televizoare LED Smart TV 3D Philips, 117 cm, Full HD, reduse de la ~ 4300 de lei la doar 3 lei si exemplele pot continua.

black friday emag

Desi puteau refuza livrarea produselor, fiind acoperiti probabil de TOS,  eMag a decis ca, din respect pentru clientii sai,  toate comenzile sa fie onorate, chit ca pierderea companiei a fost de ~ 1.15 milioane de lei.

„Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi si vom onora absolut toate comenzile, iar produsele vor fi expediate rapid”, a declarat Iulian Stanciu, CEO eMAG.Daca iti plac articolele noastre, intra in comunitatea Demoiselle.ro inscriindu-te la NewsLetter AICI. Nu-ti fie frica, nu te vom deranja obsesiv cu mesaje! In plus, te poti dezabona oricand daca nu vei mai dori sa receptionezi emailuri de la noi.
 Demoiselle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *