Black Friday 2018 – Magazine participante

Black Friday Fashion


DePurtat

Ama Fashion

Fashion Agenda


La Femme

Bmall

Ecco

 


Black Friday IT & C


ClickShop

cel

Evomag


Black Friday Jucarii si articole copii


Noriel

Nichiduta

Elefant

Emag


Black Friday Cadouri


USB Mania

 


Black Friday Librarii Online


Elefant

Libris

BookCity

Okian


Noiembrie 2018 se transforma in luna cumparaturilor. Anul acesta vom avea practic Black Friday Week, in principal datorita faptului ca o parte din magazine au devansat ziua de Black Friday pe data de 18 Noiembrie.

 

Ca un bonus la faptul ca vom avea doua Black Friday (16 si 23 Noiembrie), majoritatea magazinelor participante au anuntat promotii incendiare si in perioada 16 Noiembrie – 01 Decembrie 2018.

Mai sus aveti lista cu principalele magazine care au anuntat reduceri de pana la 90%, grupate pe categorii de interes.

Lista magazinelor participante la black Friday va fi actualizata continuu, astfel ca ar fi bine sa aveti aceasta pagina salvata la favorite.

Istoria Black Friday

Black Friday a patruns foarte usor in viata socio- economica romaneasca, la fel ca si alte sarbatori americane. Haloweenul si Valentine’ s Day fac acum parte integranta din calendarul sarbatorilor fie ca ne place, fie ca nu.

Avand in vedere ca preturile din magazinele romanesti nu sunt tocmai in concordanta cu salariile romanilor, o zi de reduceri masive este binevenita, asa ca si in mica noastra tara est- europeana, cu mic cu mare asteptam ultima vinere din luna noiembrie.

Reducerile sunt semnificative, insa nu trebuie sa uitam sa fim rationali sis a ne acordam timp de gandire inainte de a achizitiona produsele preferate. Dar, sa ne intoarcem la radacinile acestei sarbatori.

Americanii sarbatoresc in ultima joie a lui noiembrie, ziua recunostintei, si tocmai de aceea ultima joie si ultima vinere din noiembrie sunt zile libere. Cu ocazia acestei mini- vacante, cetatenii americani isi amintesc de startul sezonului cadourilor. In cultura Americana ultima zi de vineri a lunii noiembrie reprezinta startul sezonului de iarna. Magazinele si casele incep sa ia un aer de sarbatoare si pentru a promova produsele de pe rafturi, comerciantii s- au gandit sa le ofere cumparatorilor reduceri masive.

Astfel ca dup ace au savurat curcanul umplut si celebra placinta cu dovleac, americanii pornesc in goanna dupa cadouri. Black Friday se poate dovedi ocazia perfecta pentru cumparaturile dinaintea sarbatorilor de iarna, fie ca e vorba de lucruri necesare fiecarei gospodarii, fie ca e vorba de cadourile destinate membrilor familiei sau prietenilor.

Asadar, pentru populatia din continental nord- American Black Friday reprezinta startul oficial al sarbatorilor de iarna, dar si o ocazie excelenta pentru a- si innoi locuinta cu diverse lucruri, de la televizoare pana la lenjerie de pat. Deasemenea, cadourile atat de appreciate in perioada sarbatorilor vor fi achizitionate cu aceasta ocazie la preturi mult mai accesibile.