Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Bratarile nautice cuceresc si recuceresc

In fond, accesoriile sunt alese pentru a completa o tinuta insa pot ajunge ele insele sa fie elemente vedeta in imaginea de ansamblu. Iar cand vine vorba de bratarile nautice cu atat mai mult un astfel de efect este garantat.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Stilul bratarilor nautice a cucerit inca de la bun inceput. Au fost imediat asociate cu aventura calatoriilor, aducand aminte de stilul maritim si tot ce este asociat cu acesta: libertatea si vraja marii. Putini stiu ca ceea ce s-a lansat la inceput ca fiind o bratara minimalista are in spate un stil practic ce a pornit de la marinari.

Povestea bratarilor nautice


Franghia nautica este un element prezent pe vase de orice fel. A devenit desigur un element ce caracterizeaza oamenii marii, astfel ca la plecarea de pe uscat marinarii ofereau iubitelor sau celor dragi ramasi acasa o bratara din franghie nautica. Era un simbol de apartenenta si o promisiune nespusa in cuvinte insa exprimata altfel despre intoarcerea si revederea ce urma sa se intample.

Pare greu de crezut ca in spatele unei bratari sta un simbol atat de profund si romantic. Dar iata ca de la un concept de acest gen s-a starnit o adevarata isterie. Publicul atat feminin cat si cel masculin a inceput sa pretuiasca astfel de detalii si pe masura ce apareau noi stiluri, sporea si popularitatea acestor accesorii.

Nu mult a fost pana cand au aparut si branduri de astfel de bratari, o adevarata industrie. Au aparut colectii si continuitatea acestora a fost mereu justificata prin faptul ca reprezinta un stil ce combina deopotriva libertatea cu lejeritatea, stilul elegant intr-o altfel de interpretare, cu definitia potrivita a stilului personal.

Descoperim la oldskipper.ro ca bratarile din franghie nautica sunt mai mult decat simple bratari. Sunt o expresie a masculinitatii, dar si a feminitatii, intrucat bratarile sunt unisex si purtate cu succes de barbati, femei, ba chiar si de copii. Descoperim ca o bratara de acest gen poate fi baza unui mix surprinzator de tinute, putand fi asociate la cele elegante sau casual, de zi cu zi sau chiar si cand adoptam stilul office.

Bratarile Old Skipper


Sunt o lectie de stil pentru barbatul modern, ba chiar mai mult decat atat sunt reprezentative pentru un gentleman. Constient de stilul sau, adopta tinute bine studiate, la care asociaza elemente atemporale ce au totusi si o influenta de stil modern, actual. Iata deci cum se explica ca bratarile din franghie nautica de la Old Skipper sunt o preferinta pentru barbati.

Din punct de vedere al reprezentantelor feminine, astfel de bratari sunt adorabile prin insasi combinatia de elemente, prin stilul complex si variat – se poate observa ca fiecare bratara este lucrata manual, are farmecul sau aparte, este unica. Pielea este material de baza insa nu si singura, ceea ce duce la infinite optiuni de a crea bratari. Iar brida, respectiv ancora ca sistem de inchidere sunt simboluri de mare efect, ce completeaza perfect o bratara de acest gen.

Versatile, astfel de bratari se dovedesc a fi potrivite pentru oricine si in orice context. Astfel devin populare si bratarile din franghie nautica si pentru copii. In plus, datorita stilului inovator si al creativitatii celor de la Old Skipper s-a lansat si un concept patriotic am putea spune, astfel ca o linie aparte este dedicata stilului traditional, ce se bazeaza pe combinatii cromatice edificatoare pentru diferite tari.

O completare a acestor colectii este reprezentata si de linia de brelocuri, ce pastreaza aceleasi concepte insa sunt create mai minimalist: franghia nautica este de baza, impreuna cu ancora ca element decorativ central. Imbinate estetic cu accent pe culori, acestea sunt o ocazie pentru cei care adora acest stil sa il poarte chiar si in materie de accesorii la chei.

Unde le gasesti? Old Skipper isi prezinta toate colectiile si vastele optiuni de bratari in cadrul paginii oficiale, oldskipper.ro. Se gasesc totusi si in magazinele fizice, cum sunt cele din  aeroportul international Henri Coanda. Se gasesc de asemenea in magazinele de tip duty free, ceea ce denota clar cat de cautate sunt si cat de populare sunt.

Exit mobile version