Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Bretonul – must have in vara aceasta

Nu ai avut curaj pana acum sa faci o astfel de schimbare? Ai o tunsoare cu breton?

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Apeleaza la cateva trucuri de styling fie ca este prima oara cand vrei un astfel de look sau ai nevoie doar de o restilizare a bretonului. Fie ca ti-ar placea un breton clasic, drept sau, mai degraba o tunsoare filata cu breton intr-o parte, texturat sau scurt, ai liber din partea hairstylistilor.

breton

Cum poti purta bretonul astfel incat sa arati bine si sa tii pasul cu ultimele tendinte?

 


Relaxat. Poarta bretonul texturat, care da impresia unui tunsori lejere si aerisite. Desi va trebui sa mergi destul de des la salon pentru a fi indreptat si filat, avantajul este ca vei avea permanent o tunsoare noua, irezistibila.

Nostalgic. Adopta un look retro incercand un breton scurt si drept. Aceasta tunsoare este potrivita in special pentru femeile cu fata rotunda, care vor un look partial strengaresc, partial seducator.

Practic. Alege un breton usor de intretinut si de aranjat, daca esti mai degraba practica, decat fashion addicted. Atunci cand ai o tunsoare cu breton lung, intr-o parte, indeplinesti cel putin doua obiective – te aranjezi rapid schimband fara probleme forma bretonului si nu trebuie sa investesti foarte mult timp pentru o intretinere adecvata.

Alege o tunsoare cu breton daca vrei sa fii in tendinte!


Insa, inainte de toate, personalizeaza sfaturile stilistilor in functie de fizionomie, de forma fetei si de tipul tau de par. Nu uita ca oricum ai purta parul, mai presus de toate, este important sa ai o tunsoare care sa ti se potriveasca. Daca ai parul ondulat, de exemplu, bretonul este o aroganta pe care va trebui sa ti-o asumi, deoarece acesta solicita mult mai mult timp pentru a te aranja si pentru a intretine tunsoarea, decat daca ai alege o alta forma, potrivita parului tau.

Exit mobile version