Camere de supraveghere CCTV, solutia optima pentru siguranta casei tale

Home » Casa de vis » Amenajari » Camere de supraveghere CCTV, solutia optima pentru siguranta casei tale
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Sistemul de camere supraveghere video cu unitate de inregistrare DVR, ar putea fi solutia pe care o cautati daca doriti sa va protejati locuinta si bunurile pe care le detineti.


Cu ajutorul unui kit de monitorizare va puteti bucura de mai multa liniste. Multumita imbunatatirilor tehnologice, de acum, un sistem supraveghere video este mai accesibil si poate fi achizitionat online la un pret rezonabil. In plus, aveti posibilitatea de a vedea in timp real toata activitatea ce se desfasoara acasa chiar daca sunteti la birou.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Ce inseamna mai exact un sistem de camere supraveghere CCTV? Este un ansamblu de componente individuale ce lucreaza in tandem si astfel se obtine televiziunea cu circuit inchis (sau CCTV). Cu ajutorul camerelor de supraveghere aveti posibilitatea de a tine sub observatie atat spatiile interioare ale locuintei cat si pe cele exterioare (curtea, parcarea, trotuarul, etc.).

camere cctv

Cea mai importanta componenta din acest kit este chiar camera de supraveghere video. In comert se gasesc mai multe modele din care puteti alege in functie de nevoie. Pretul variaza in functie de performanta video (rezolutie), lentila din dotare (poate fi fixa sau varifocal) si posibilitatea de a vedea pe intuneric (leduri infarosu). Pentru a determina varianta care vi se potriveste cel mai bine, discutati cu un specialist in cazul in care sunteti novice in acest domeniu.

In mediul online sau in magazinele specializate veti gasi atat camere supraveghere video cu utilizare doar pe timp de zi (au un pret mai mic) dar si varianta de camere ce pot obtine imagini pe bezna (cele dotate cu iluminatoare infrarosu, insa pretul va crete). Totul se rezuma la nevoia pe care o aveti dar tineti cont de faptul ca infractorii sunt mai activi noaptea, asadar alegeti cu grija.

De asemenea, puteti opta pentru o camera supraveghere rotativa. Mai are si denumirea de PTZ (pan-tilt-zoom). Altfel spus, utilizatorul are posibilitatea de a ajusta functia zoom si focus deoarece acest tip de camera PTZ are obiectivul motorizat. Este o unealta excelenta pentru monitorizarea spatiilor mai intinse cum ar fi o livada, o ferma sau alte spatii exterioare mai mari.

Pe langa camerele de supraveghere video, o alta componenta la fel de importanta este Digital Video Recorderul (DVR). Aceasta unitate centrala se ocupa de foarte multe sarcini (totate in acelasi timp). De exemplu, transfera imaginea surprinsa de camera si o salveaza in memoria interna. Totodata, transmite live prin internet fluxul de informatii pentru ca dvs. sa puteti vedea tot ce se petrece acasa chiar de pe telefonul mobil in timp ce va plimbati prin parc.

Alte beneficii importante ale unitatii DVR: are meniu grafic si soft propriu pentru o utilizare cat mai intuitiva; poate inregistra la detectia miscarii; anumite modele de DVR permit interconectarea unui sistem de alarma sonora; poate inregistra inclusiv audio daca are dotarea hardware necesara; se poate controla prin mouse sau telecomanda si accepta ca sursa de vizualizare locala un televizor sau monitor de calculator.

Dupa cum va puteti da seama deja, un sistem de camere supraveghere CCTV ce are la baza un DVR standalone este versatil si poate fi utilizat in diferite aplicatii. Cu ajutorul acestui kit va puteti proteja locuinta, familia, afacerea sau bunurile la care tineti.

 Demoiselle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.