Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Capsula cu extract de anghinarie cu 73% mai concentrata

In cazul dietelor trebuie sa tii cont la cat de mult vrei sa iti soliciti organismul in timpul slabirii fortate al acestuia. Pana la varsta de 25 de ani slabesti mai usor si ai toate sansele sa nu mai pui kilogramele inapoi.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

De la aceasta varsta in sus situatia se schimba, metabolismul devine din ce in ce mai lent si kilogramele acumulate se dau jos cu foarte mult efort si sacrificiu. Persoanele trecute de 25 de ani au nevoie de o detoxifiere a organismului inainte de a incepe o dieta in vederea pierderii in greutate. 

S-au facut cateva cercetari bazate pe plante despre capacitatea acestora de ajuta la detoxifierea organismului si ajutorul dat in privinta pierderii kilogramelor. S-a ajuns la concluzia ca ajuta pe langa multe altele si la aceste probleme cu mare randament. Nu este usor sa se tina o cura de slabire bazata doar pe un anumit tip de fructe sau legume pentru ca la un moment dat nu isi va mai face efectul si pe deasupra ne vom trezi cu carente in organism. 

Dintre plantele care au proprietati in detoxifiere, in urma cercetatarilor, s-a ajuns la concluzia ca cele mai bune rezultate le da anghinarea. Aceasta planta are in compozitia ei vitaminele A, B, C, fier, mangan, fosfor, zaharuri, lipide, cinarina (coleretic si diuretic), polifenoli (antioxidanti), oxidaze (enzime), flavone (substante antioxidante). 

Ca sa dea rezultate rapide si de lunga durata, a fost concentrat in capsule exterem de eficiente si dupa administrare te poti asteptala urmatoarele beneficii: 

Planta se poate folosi si ornamental, avand un aspect estetic placut, si in acelasi timp o poti folosi si ca planta medicinal extrem de eficace cand ai nevoie de ea. Utilizabile de la aceasta planta sunt radacinile si frunzele si pe langa ajutorul dat in detoxifierea organismului si a arderii grasimilor, mai are actiuni terapeutice in treatarea si vindecarea multor afectiuni: afectiuni hepatice, afectiuni ale circulatiei, afectinui renale si afectiuni sangvine. Se poate folosi sub forma de ceai sau in starea ei naturala, atunci fiind utila in tratamentul diariei cronice in general, precum si in al diabetului, hemoroizilor si migrenelor. Sucul de anghinarie ajuta la vindecarea constipatiei. 

are un continut ridicat de ulei care poate fi folosit ca si combustibil alternativ in centralele termice.

In anumite zone, aceasta planta da savoarea bucatariei locale. Sunt zone care sarbatoresc aceasta planta ca si planta gastronomica, in aceste locuri fiind unul din alimentele care nu lipseste sub o forma sau alta, la nicio masa.

Din cauza nenumaratelor ei calitati anghinarea trebuie pusa la un loc de mare cinste intre toate plantele.

Exit mobile version