Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Castiga un costum sexy Army Obsesive

Dragelor, azi avem ceva special pentru voi: primul concurs organizat de Demoiselle.ro, cu sprijinul prietenilor de la besensual.ro, unul dintre magazinele online de traditie care comercializeaza articole de lenjerie sexy

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Premiul este un super costumas, in valoare de 108.81 Ron,  cu care ii veti putea oferi iubitului/sotului vostru o seara de Valentine’s Day de neuitat.

Army Obsesive e numele lui si, dupa cum se poate vedea in foto, e mai mult decat o simpla rochita. E un costum provocator, cu epoleti si o stema cusuta pe piept, menit sa puna in evidenta atat decolteul, cat si picioarele fetelor. Suna bine, nu? Fetele care considera ca e mult prea provocator pot sa il poarte cu o pereche de leggings si cu o pereche de pantofi cu toc cui, astfel incat picioarele sa fie in continuare puse in evidenta, asta chiar daca nu mai sunt atat de vizibile.

Regulament concurs.

Regulile concursului nostru sunt  extrem de simple.

Trebuie sa:

  1. Dati pe Facebook “Like” la urmatoarele 2 pagini: Demoiselle.ro si BeSensual.ro, sponsorul concursului nostru;
  1. Sa postati un comentariu la acest articol in care sa mentionati si Numele si contul de pe care ati dat Like si Share paginilor amintite mai sus.  Linkul de share il puteti copia dand click pe timpul la care ati dat share pe Facebook (10 min ago, 5 min ago, etc); va rugam sa postati in comentariu si acest link.

Atentie: datele trebuie sa fie corecte, astfel incat sa va putem contacta in vederea livrarii premiului.

Ce nu trebuie sa faceti:

Va rugam sa nu faceti mai multe inscrieri dupa acelasi IP. Dorim sa acordam sanse egale tuturor participantelor. Daca se va intampla acest lucru, si va asiguram ca se va face o verificare atenta, persoana in cauza va fi descalificata.

Durata concursului:

Startul concursului il dam  astazi si dureaza pana pe data de 11 februarie. Castigatoarea va fi aleasa cu ajutorul random.org si va fi contactata pe adresa de mail folosita in comentariu.

Si, inainte de a incheia, daca nu stiati de besensual.ro pana acum, merita sa le faceti o vizita. Distribuie o gama larga de produse, de la costume sexy pana la rochii de club, corsete si chiar si lenjerie de lux.

EDIT: Atentie mare va rog la regulamentul concursului. Comentariile celor care nu respecta intocmai regulamentul de concurs nu vor fi publicate, si evident,  respectiva persoana nu va participa la tragerea la sorti.

Totodata, la finele concursului, va fi facuta o noua verificare a tuturor participantilor. Cei care nu intrunesc conditiile de participare  vor fi descalificati.

EDIT 11.02.2013/ 10.00 : Ora limita pana la care se mai accepta inscrieri pentru concurs este 15.00. Dupa aceea, voi demara procesul de verificare a eligibilitatii participantelor inscrise, urmand ca in jurul orei 16.30 sa o cunoastem pe fericita castigatoare a premiului oferit de partenerii nostrii BeSensual.

EDIT  FINAL: Iata ca am ajuns la finele concursului nostru. Asa cum am precizat inca de la inceput, cele dintre voi care incalca regulamentul de participare vor fi descalificate. Astfel: Mihaela Luca, Zaharia Elena si Salomeea Zaha sunt descalificate. (Toate trei inscrierile au fost realizate de pe acelasi IP, lucru expres interzis in regulamentul de participare). Au ramas asadar in concurs 37 de participante carora li s-a atribuit aleator un numar de inregistrare.

participante concurs demoiselle

And, we have a winner:

Castigatoarea primului nostru concurs si al superbului costumas sexy Army Obsesive este concurenta cu numarul de ordine 21, Geapana Catalina Ionela. Castigatoarea va fi contactata via email si are la dispozitie 48 de ore pentru a-si revendica premiul. In cazul in care premiul va ramane nerevendicat, va urma o noua extragere, astfel incat costumasul sa isi gaseasca o stapana:)

Castigatoare Concurs demoiselle

Felicitari Ionela Catalina Geapana, felicitari deasemenea tuturor participantelor. Cele care nu ati castigat astazi, veti avea garanta sansa voastra la urmatoarele concursuri pe care le vom organiza.

Exit mobile version