Castiga un flacon de Slim Duo Forte in valoare de 189 de Lei

Home » Concursuri » Castiga un flacon de Slim Duo Forte in valoare de 189 de Lei
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Dupa o scurta pauza, revenim cu un nou concurs pentru membrele comunitatii noastre care este in continua crestere.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

De aceasta data concursul nostru este sponsorizat de SC Original Sales SRL, magazin online ce comercializeaza produse pentru slabit.

Premiul acestui concurs consta intr-un pachet de Slim Duo Forte 2 flacoane x 30 de capsule (premiu in valoare de 189 de Lei), suficiente pentru o cura de o luna de zile, perioada in care puteti vedea pe propria piele beneficiile acestui produs revolutionar.

Slim Duo Forte

Regulament Concurs:

Desigur, ca de obicei, regulile sunt extrem de simple:

Trebuie sa:

Trebuie sa:

  1. Dati „Like” pe facebook urmatoarelor pagini: Demoiselle.ro precum si paginii sponsorului nostru, SlimDuoForte ;
  • Dati „Like” si „Share” paginii concursului
  • Va inscrieti la NewsLetterul nostru, accesand ACEST LINK sau folosind formularul de inscriere pe care il veti regasi imediat sub articol.

Atentie:imediat dupa inscriere, veti primi pe adresa de mail cu care v-ati inscris un email de confirmare, pentru validarea inscrierii.

  1. Sa postati un comentariu in care sa specificati numele si contul de pe care ati dat Like si Share, Linkul share-ului (pe care il puteti copia din FB dand click pe timpul la care ati dat share. Ex :5 min ago, 1 hour ago, etc)

Important: Cititi cu mare atentie regulamentul de participare la concurs. Comentariile care nu respecta intocmai regulamentul nu vor fi validate.

Folositi datele reale pentru a putea valida inscrierea in cadrul concursului nostru.

Ce NU trebuie sa faceti:

Este interzisa efectuarea inscrierilor multiple folosind acelasi IP. In cazul in care acest lucru se intampla (si va asiguram ca verificam fiecare inscriere in parte) toate participantele inscriese de pe respectivul IP vor fi descalificate.

Durata concursului:

Concursul este lansat oficial astazi 04 Aprilie inscrierile putand fi facute pana Duminica 14 Aprilie. Fericita castigatoare va fi aleasa in cursul zilei de Luni 15 Aprilie cu ajutorul Random.org si va fi contactata pentru validare pe adresa de mail folosita in comentariu, urmand ca in termen de 48-62 de ore sa intre in posesia premiului.

In incheiere, va urez multa bafta si va recomand sa faceti vizitati http://www.slimduoforte.ro/ pentru a va convinge de beneficiile acestui produs revolutionar.

EDIT  15.04.2013: Am ajuns si la finalul acestui concurs organizat impreuna cu SC Original Sales SRL. Premiul, un pachet Slim Duo Forte va fi atribuit cu ajutorul Random.org, aliatul nostru, unuia dintre cei 44 de participanti. Fiecarui participant, dupa cum deja v-am obisnuit, i s-a atribuit un numar  de inregistrare.

Concurs_demoiselle_

And We Have a Winner:

Fericita castigatoare a concursului nostru este posesoarea numarului de ordine 42. Madalina va fi contactata de echipa noastra via email si va avea la dispozitie 48 de ore pentru a-si revendica premiul. In cazul in care castigatoarea nu il va revendica in termenul stabilit, va urma o noua extragere.

extragere_15.04.2013

Felicitari Madalina si multumiri tuturor celorlate concurente pentru participare. Tineti aproape! In curand vor urma noi concursuri !

 Demoiselle

47 Responses to Castiga un flacon de Slim Duo Forte in valoare de 189 de Lei

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.