Cate Blanchett si dezastrul de pe Covorul Rosu

Home » Monden » Barfe » Cate Blanchett si dezastrul de pe Covorul Rosu
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Fara nicio indoiala, Cate Blanchett este una dintre cele mai bune actrite de film din ultimul timp. Alaturi de Tilda Swinton, cele doua sunt in topul meu personal.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Amandoua sunt cumva atipice genului promovat in mod special de Hollywood. Debordand de o frumusete aproape androgina, de o feminitate colturoasa, dar incredibil de interesanta si acaparanta, cele doua actrite par sa apartina dintr-o lume atemporala. Cu toate acestea, jocul lor actoricesc este incredibil de adevarat, real si carnal, iar forta pe care o inspira trece dincolo de ecran. Oscileaza de la vulnerabilitate la putere, de la slabiciunea unor femei dominate de pasiuni si vicii, la regine care au puterea sa conduca un intreg imperiu.

Probabil din cauza caracterului ei atat de puternic si de multe ori cameleonic, Cate Blanchett nu este atat de interesata de parerea criticilor atunci cand se afla pe Covorul Rosu. Fiind de multe ori nominalizata pe lista celor mai prost imbracate celebritati, actrita a considerat acest lucru ca o medalie de onoare si a primit nominalizarea cu fruntea sus, fara urma de regret sau rusine. Iar de aceasta data, cu siguranta nu juca un rol.

Actrita a declarat ca nu te poti imbraca mereu pentru tabloide si pana la urma cine sunt cei care judeca in spatele acestor reviste? Pentru ea, munca sa este mult mai importanta iar valoarea adevarata acolo se reflecta. Pana acum nu am vazut sa fi primit o critica proasta pentru un rol jucat.

Cu toate acestea, Cate Blanchett se afla si pe lista celor mai bine imbracate celebritati, fiind adorata in mod special de revista Vogue. Pasiunea ei pentru hainele celebrelor case de moda, cum ar fi Givenchy sau Fendi nu este un secret. Iar prezenta ei ravisanta este mult mai acaparanta decat rochia pe care o poarta. Cate Blanchett este una dintre acele femei care pot imbraca absolut orice obiect vestimentar si cu siguranta vor radia si vor acapara privirile celor din jur.

 Demoiselle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.