Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Cate calorii are Coca Cola?

Este racoritoare, are un continut ridicat de cofeina si este placerea vinovata a multora dintre noi.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Hai sa vedem insa cate calorii se regasesc in Cola, in functie de sortimentul pe care il consumam.

Calorii Coca Cola


Potrivit etichetei, Coca Cola contine 10.6 grame de zahar per 100 de mililitri. Ceea ce se traduce in 42 de calorii. Nu este mult ati zice, la o prima vedere. Calculele insa, ne contrazic: Intr-un pahar de 250 de Ml vom regasi 105 calorii, o doza de 330 de ml contine 139 calorii [1] , iar daca bei un litru de Cola (4 pahare), aportul caloric este de 420 de calorii. Mergand mai departe, o sticla de doi litri contine nu mai putin de 840 de calorii.

La o dieta standard de 2000 de calorii pe zi, o sticla de doi litri va asigura practic aproape jumatate din energia necesara. Atentie asadar daca tineti la silueta voastra!

Cate calorii are Coca Cola

Calorii Coca Cola Light


Este o bautura, asa cum o sugereaza si numele … light. Contine doar 1 calorie per 100 de mililitri, respectiv 10 calorii per litru. Daca te afli la dieta poate fi o solutie potrivita.

Calorii Coca Cola 0


Nu contine zahar, numarul de calorii este 0, deci poate fi considerata bautura cea mai safe pentru silueta din toata gama de bauturi Coca Cola comercializate in Romania. In ciuda acestui aspect insa, fiind o bautura carbogazoasa, e bine sa o consumati cu moderatie.

Referinte:

Exit mobile version