Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Ce-si doresc femeile/barbatii de la partenerii lor?

Crezi ca barbatii sunt atrasi doar femeile cu masuri ideale? Esti convins/a ca nu ar trebui sa te arunci intr-o relatie inainte de a verifica ce spun astrele despre compatibilitatea zodiilor voastre?

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Cat de sexy sunt considerate fumatoarele de catre barbati? Acestea sunt doar cateva cateva dintre intrebarile ale caror raspunsuri te vor lua prin suprindere! Suntem diferiti, avem pareri diferite!

Cat de important este sexul intr-o relatie?Nici nu ne mai amintim vremea in care sexul era un subiect tabu, deschis abia dupa casatorie. Acum ne intrebam daca o relatie nu ar trebui sa inceapa cu o partida de sex. De ce? Pentru ca intr-o relatie compatibilitatea sexual este esentiala. Cel putin asa cred cei mai multi dintre barbati.

Daca femeile nu recunosc ca isi doresc un partener perfect la pat, ci mai degraba unul care sa le inteleaga nevoile si stilul de viata, barbatii o spun deschis: sexul este o conditie importanta pentru bunul mers al unei relatii.

Ce isi doresc femeile de la partenerul de viata?


relatii

Povestile cu printesele care isi asteapta printii sunt doar pentru copii. Femeile din ziua de azi sunt mai pragmatice si mai ancorate in realitatea actuala. Ele isi doresc un partener fara vicii. Acest lucru insemna ca partenerii violenti, fumatorii, cei care au probleme cu alcoolul sau jocurile de noroc sunt considerati din start nepotriviti pentru o relatie.

Adevarul este ca sexului frumos ii place sa se simta admirat, protejat, suprins.

Barbatul ideal nu bea si nu fumeaza, are independenta financiara si poate oferi stabilitate materiala oricarei relatii, stie sa ofere protectie si dragoste deopotriva.

Ce isi doresc barbatii de la partenera de viata?


Barbatilor nu le pasa foarte mult de frumusetea fizica. Mai important decat sa aiba alaturi o iubita cu o silueta perfecta, este sa aiba o iubita intelegatoare. Pentru ca nimic nu este mai dificil de gestionat, decat o relatie cu o femeie cicalitoare si insistenta.

Increderea in sine si inteligenta femeilor sunt criterii eliminatorii atunci cand barbatii isi cauta o partenera. Totodata, barbatii cred ca femeia ideala nu ar trebui sa faca excese la bautura si sa fumeze, ambele viciile fiind considerate incombatibile cu feminitatea.

Comunicarea si compatibilitatea zodiilor!


Si totusi, printre atat de multe diferente, exista criterii de alegere a partenerului despre care atat femeile, cat si barbatii au aceeasi parere. Comunicarea este conditia esentiala pentru construirea si mentinerea unei relatii, acesta este parerea ambelor sexe. La polul opus, prea putine persoane sunt cu adevarat interesate daca exista o compatibilitate de zodie intre ele si parteneri.

Acm stii la ce sunt atenti barbatii/femeile atunci cand se afla in cautarea partenerului ideal, asadar stii care sunt ingredientele unei relatii de durata – comunicarea, increderea, compatibilitatea in intimitate.

Exit mobile version