Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Cele mai bune rochii de mireasa pentru femeile minione

Femeile de statura mica au in general probleme cu achizitionarea de haine, atat din cauza faptului ca multe dintre magazine comercializeaza doar haine croite doar pentru un anumit calapod, dar si din cauza faptului ca taliile lor nu coincid prea des cu cele expuse in comert.

Atunci, daca achizitionarea unei rochii elegante este o problema, achizitionarea unei rochii de mireasa este o problema si mai mare, motiv pentru care cele mai multe femei minione apeleaza la serviciile unei croitorese.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

rochie mireasa

Ca regula generala, o femeie de statura mica ar trebui sa evite pe cat posibil rochiile voluminoase, pentru a nu crea o imagine comica in care ele ar parea ca sunt efectiv inghitite.

Stilistii recomanda in unanimitate alegerea unui model simplu, cu talie nemodificata. Rochiile care au talia prea sus sau prea jos creeaza impresia ca viitoarea mireasa nu are torace, iar daca cumva ea este si mai plinuta de fel, atunci efectul vizual va fi unul cat se poate de nepotrivit.

Un alt model de rochie eleganta, potrivit pentru petrecerea de dupa nunta in sine, il reprezinta orice rochie in forma de A, mai stramta in partea superioara si mai larga in dreptul picioarelor. Stilistii recomanda o astfel de rochie tuturor minionelor, singura conditie e ca ea sa nu aiba decoratii in dreptul abdomenului, astfel incat sa creeze o iluzie de suplete. In extremis, pentru petrecerea de dupa nunta se poate folosi o rochie eleganta de seara sau de zi, in functie de tipul nuntii (depinde mult de zona geografica, de exemplu, in zona Clujului petrecerile au loc in timpul zilei, pe cand in Moldova petrecerile de nunta au loc si noaptea), dar si de locul petrecerii.

Sunt mirese care prefera sa nu danseze, ci mai degraba sa stea laolalta cu toti invitatii si sunt mirese carora le place sa scoata toata lumea la dans. In aceste cazuri, achizitionarea de rochii (online sau nu) trebuie sa se faca si tinand cont de acesti factori.

Exit mobile version