Ciocanele de pui cu ciuperci la cuptor

Home » Culinar » Mancare cu carne » Ciocanele de pui cu ciuperci la cuptor
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Un fel de mancare destul de „light”, ciocanelele de pui cu ciuperci la cuptor sunt un preparat extrem de usor si de rapid de preparat.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Ciocanele cu ciuperci la cuptorIngrediente:

  • 12 ciocanele de pui
  • 1/2 kg de ciuperci proaspete
  • 1 ardei gras
  • 2-3  cartofi potriviti
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • 20-30 ml ulei de masline
  • cimbru (optional)
  • pasta de tomate (optional)

Mod de preparare:

  • Ciocanelele se condimenteaza dupa gust si se aseaza in tava
  • Se adauga apoi ciupercile intregi, curatate de pielita, ardeiul gras taiat fasii, cartofii si ceapa (taiata in 4).
  • Se stropesc ingredientele cu uleiul de masline si se adauga o cescuta de apa. (Se pot pune si cateva linguri de pasta de tomate)
  • Se da la cuptor 30 min, acoperind tava cu folie de aluminiu. Dupa o jumatate de ora se scoate folia de aluminiu si se mai lasa aproximativ 15-20 min pentru a se rumeni.
  • Ciocanelele se servesc ca atare sau stropite cu un sos de smantana

 Demoiselle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.