Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Coafuri moderne pentru parul scurt

Acest tip de coafuri sunt deosebit de populare in sezonul cald, iar acum este momentul pentru a face experimentul. Tunsorile scurte nu se demodeaza niciodata, iar acum in 2016 sunt din nou in plina forta.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Tunsorile scurte au aparut la inceputul secolului XX, ca un simbol al libertatii si al luptei pentru egalitate, iar astazi este una dintre tendintele cele mai stabile din stilurile de moda pentru femei.

Dezlantuiti imaginatia voastra si aruncati o privire peste aceste coafuri elegante . Parul scurt a ramas intotdeauna o provocare favorita pentru stilisti.

Tunsoarea Pixie:

Este un tip de coafura eleganta si in acelasi timp simpla cu linii fine si rafinate, preferata de multe dintre vedetele de la Hollywood.

charlize theron

Tunsoarea Bob:

Acest tip de tunsoare este deasemenea foarte in voga in ultimii ani, fiind disponibila intr-o sumedenie de variatii, pornind la la bobul de tip paj si terminand cu tunsoarea Elton, foarte populara datorita lui Josephine Baker.

tunsoare bob

Trebuie sa fiti o femeie increzatoare si curajoasa. Parul scurt sufera mai multe experimente, impodobite cu o varietate de accesorii si culori.

Exit mobile version