Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Comunicat de presa: A&A Vesa – 24 de ani de activitate

Desi a pornit de la un sortiment limitat de articole, in prezent sub brandul Vesa se regasesc foarte multe tipuri de produse, atât destinate doamnelor cat si domnilor.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Cei interesati pot gasi produsele in magazinele fizice deschise in prezent in patru mari orase din tara: Bucuresti, Arad, Constanta si Galati. Pentru cei ce nu pot ajunge in acestea, produsele sunt disponibile si online, in magazinul virtual vesa.ro. Intuitiv, acest shop virtual ofera posibilitatea de a alege dintr-o gama foarte variata de produse din piele naturala sau din blana naturala, având sectiuni destinate atât doamnelor cat si domnilor. Tot aici exista si o pagina dedicata decoratiunilor interioare, doritorii putând cumpara accesorii din blana pentru acasa.

Anul 2017 a fost unul de exceptie pentru micuta fabrica din Arad, aceasta reusind sa reprezinte calitatea produselor romanesti si dincolo de granite, in statele membre UE. De altfel, calitatea – atât a materiei prime cat si a croielilor si a finisajelor – a determinat succesul acestui brand. Tot in 2017 Vesa a lansat si o noua colectie de haine din blana, care a întregit portofoliul si asa bogat de haine din blana, haine din piele, jachete, diverse cape, veste, gulere sau etole, precum si accesorii: mânusi de piele naturala sau portofele. De altfel, designul hainelor create aici este unul aparte, inovativ, in tendintele actuale, reusind sa îmbine cu eleganta diferite tipuri de materiale, 100% naturale: blana de miel merinos, blana de raton, blana de vulpe argintie sau vulpe rosie cu piele naturala si cu accesorii atent selectionate.

Fabrica de blanuri A&A Vesa a fost înfiintata in anul 1994 in judetul Arad, in localitatea Buteni. Fidelitatea clientilor si numarul sporit de comenzi a facut din Vesa unul dintre producatorii de top ai industriei de blanuri românesti.

Exit mobile version