Cum alegem un Dj pentru nunta?

Home » Familie & Relatii » Nunta » Cum alegem un Dj pentru nunta?
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Angajarea unui Dj este o decizie extrem de importanta, fie ca trebuie angajat pentru o petrecere obisnuita, pentru o aniversare sau chiar pentru o nunta, decizia trebuie luata tinand cont de niste factori de baza. Din moment ce dj-ul e sufletul petrecerii el trebuie sa aiba capacitatea de a binedispune invitatii, el trebuie deasemenea sa faca in asa fel incat sa para ca distractia si noaptea nu se mai sfarseste.
Inainte de a-ti alege dj-ul pentru nunta, trebuie sa tii cont de urmatoarele:

  • Desi multi Dj-i sunt in bransa de foarte mult timp si par de incredere, pentru noi sunt tot niste persoane straine. Un Dj nunta nu este ieftin, iar tu vrei ca serviciile sale sa valorifice investitia. Din acest motiv, o intalnire fata in fata trebuie sa aiba loc inainte de a-l angaja. In timpul intalnirii puteti discuta despre asteptarile fiecaruia, despre muzica, pret si alte detalii ce tin de sonorizarea nuntii. Dupa ce toate detaliile au fost stabilite trebuie facut un contract in care Dj-ul iti ofera serviciile sale precum v-ati inteles. Multi Dj-i de nunta au deja pregatite aceste contracte, iar altii le fac dupa discutia cu dvs, indiferent de situatie contractul trebuie sa contina conditiile fiecaruia si detaliile cum ca dj-ul va va oferi ceea ce e stipulat in contract.
  • Calitatea echipamentului audio poate nu este importanta pentru toti, insa acesta trebuie sa ofere sunet de calitate. Unii dj-i investesc sume considerabile in echipamentul de sonorizare pe cand altii se multumesc cu un sistem audio de baza. Daca dvs. doriti o seara in care invitatii sa se simta bine si sa nu fie deranjati de calitatea sunetului, atunci trebuie sa va asigurati ca dj-ul care va sustine nunta are un sistem audio profesional. Acum depinde si de dvs. daca va permiteti cheltuiala, fiindca un Dj care investe in echipamentul sau va va taxa putin mai mult.
  • Ar fi bine sa te interesezi daca Dj-ul are asigurare pentru echipamentul folosit…sau ca macar nu te va pune la plata daca ceva merge prost si echipamentul de sonorizare va fi avariat. Chiar daca in 99% din cazuri nu se strica echipamentul de sonorizare, este bine sa fiti precauti. Un dj nunta profesionist va sti acest lucru si chiar va aduce scule in plus pentru a nu intampina probleme care sa ruineze noaptea nuntii.
  • Stilul muzical joaca unul din principalele roluri. Mule petreceri au fost distruse din cauza unor dj-i care au stiluri muzicale diferite fata de ceea ce ati dorit dumneavoastra. Este bine sa discutati cu dj-ul cu ce fel de muzica va distra invitatii si mai ales, sa puteti propune si dumneavoastra anumite piese muzicale. Daca un Dj este specializat in nunti si dumneavoastra il angajati pentru a sustine o petrecere privata trebuie sa va asigurati ca a mai participat la astfel de petreceri si ca are experienta in selectarea pieselor muzicale.

Dj-ul trebuie sa fie o persoana sociabila care poate dispune persoanele de orice varsta, asta atat prin muzica sa cat si prin personalitate. Un Dj nunta trebuie sa fie o persoana activa oricand pregatita sa binedispuna invitatii unei petreceri.
 Demoiselle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.