Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Cum putem face economii la cumparaturile online folosind cupoane reducere?

Dar cum ar fi daca am reusi sa luam toate cadourile pentru cei dragi, dar totodata sa facem economii la cumparaturile online folosind cupoane reducere? Consider ca ar fi solutia ideala pentru bugetul familiei noastre. Si nu doar in luna decembrie, ci in oricare luna a anului.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Cumparaturile online castiga teren


Tot mai multe persoane aleg sa isi faca online cumparaturile. Lipsa timpului, varietatea ofertelor, preturi reduse sau oferte exclusiv online la anumite produse sunt doar cateva dintre motivele pentru care cumparaturile online castiga teren pretutindeni in lume. Iar tara noastra nu face exceptie!

O dovada ca tot mai multe achizitii se fac online o reprezinta numarul in crestere al magazinelor online. Pentru consumatori acest aspect este unul pozitiv, deoarece concurenta duce la o batalie in oferte si cupoane reducere pentru atragerea de noi clienti sau fidelizarea celor deja existenti.

Economii la cumparaturile online utilizand cupoane reducere


Privind in ansamblu piata cumparaturilor online din Romania, putem afirma, fara niciun dubiu, ca a devenit deja o practica populara oferirea de cupoane reducere de catre magazinele online.

Desi cei mai multi dintre noi au in minte doar cateva magazine mari cand vine vorba de reduceri la cumparaturile din mediul online, in realitate toti comerciantii trebuie sa vina cu oferte de nerefuzat, daca vor sa reziste pe piata.

Concret, magazinele online ofera coduri de reducere cuprinse, in majoritatea cazurilor, intre 5 si 20%, desi unele ofera chiar si reduceri sezoniere mult mai consistente.

Daca este sa judecam dupa rezultatele chestionarelor aplicate in tara noastra, suma medie cheltuita pe cadourile de Craciun este undeva in jurul a 600 de lei. Facand o medie si a reducerilor oferite de magazine, am putea spune ca se pot obtine discounturi de aproximativ 75 de lei. Cu alte cuvinte, pentru cumparaturi care insumeaza 600 de lei as plati mai putin si mi-ar putea ramane in buzunar cel putin 75 de lei. Si suma ar putea creste pana la 120 de lei.  Cumuland astfel de reduceri la toate cumparaturile online dintr-un an, garantez ca ajungem la economii impresionante.

Ce tipuri de categorii de produse pot fi achizitionate la reducere?


Raspunsul este simplu: cam tot ce ne-ar putea interesa. Din categoria produselor pe care le putem cumpara la preturi mai mici folosind cupoane reducere amintim: produse alimentare, haine, produse cosmetice si de ingrijire, electronice si electrocasnice, telefoane mobile, ceasuri si bijuterii, produse pentru animalele de companie, jucarii, carti, produse de papetarie si birotica, precum si diferite servicii( ingrijire corporala, servicii de sanatate, calatorii, bilete la evenimente culturale sau sportive etc).

Iata de ce este bine sa cunoastem ofertele si reducerile oferite de magazine, pentru a putea economisi cat mai mult.

Cum poti afla despre toate reducerile oferite de magazinele online?


Oricat de bine ar suna varianta economisirii la cumparaturile online, este destul de dificil sa stai sa vanezi toate reducerile, luand la rand magazinele. Din fericire, exista site-uri dedicate care strang laolalta coduri de reducere oferite de zeci de magazine online.

O asemenea pagina este un real ajutor in descoperirea ofertelor ce nu trebuie ratate. Posibilitatea de a avea intr-un singur loc cupoane reducere pentru absolut toate categoriile de produse care te-ar putea interesa usureaza considerabil munca de cautare. Pentru ca, in definitiv, principalul motiv pentru care optam pentru cumparaturile online este lipsa timpului presupus de cumparaturile in magazinele fizice.

Exit mobile version