Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Cum se folosesc produsele pentru slabit in siguranta

Metoda de a slabi cu ajutorul unor produse pentru slabit noi, derivate din extracte de plante sau fructe cu efecte aproape miraculoase este din ce in ce mai populara, iar aceasta popularitate inspira la acordarea de fonduri pentru cercetari in acest domeniu. Datorita acestei explozii de produse naturiste pentru slabit, pe piata este necesara adresarea catorva precautii atunci cand se incearca aceasta solutie in lupta cu kilogramele nedorite.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Principalele riscuri ridicate de folosirea produselor pentru slabit din surse nesigure

slabireCel mai important in decizia de a folosi produse pentru slabit este sursa din care acestea sunt achizitionate. Pentru a slabi in siguranta cu ajutorul pastilelor sau a altor metode de slabit, acestea trebuie cumparate din surse de incredere. In caz contrar, apar urmatoarele riscuri ce pot afecta sanatatea persoanelor ce urmeaza tratamentul:

1. Ingredientele listate nu sunt complete sau sunt trecute cu denumiri menite sa induca in eroare – astfel, multe produse care nu sunt in realitate produse naturiste sunt comercializate sub acest nume in mod ilegal. Mai mult, nelistarea unor ingrediente continute in produse poate avea efecte grave pentru persoanele cu diverse alegerii.

2. Ingredientele si efectul acestora poate fi netestat – produsele de pe piata neagra nu sunt supuse acelorasi teste de calitate precum produsele comercializate in farmacii si drogherii. Multe dintre aceste produse clandestine pot contine inclusiv ingrediente periculoase sau care pot rezulta in efecte secundare necunoscute.

Precautii importante

Pentru folosirea unor produse de slabit naturale in conditii de maxima siguranta, cea mai importanta precautie este discutia in prealabil cu medicul de familie. Medicul poate indruma pacientul catre surse sigure din care sa achizitioneze aceste produse si poate aprecia care este cel mai potrivit produs in functie de varsta, starea de sanatatea si posibilele alergii ale pacientului.

Inainte de a incepe o cura de slabire bazata pe produse naturiste se recomanda:

1. Discutia cu medicul de familie pentru a obtine o trimitere la nutritionist – nutritionistii lucreaza adesea cu farmacii sau magazine naturiste de incredere si pot sfatui pacientii in ceea ce priveste combinarea acestor produse naturale cu o schimbare a stilului de viata pentru a maximiza eficienta curei.

2. Evitarea cumpararii din surse online nesigure sau din magazine fizice aflate in piete ori alte locatii ce nu inspira incredere – o farmacie online de incredere va oferi intotdeauna detalii complete legate de firma si numere de contact la care clientii pot afla mai multe detalii despre produsul dorit.

3. Evitarea folosirii mai multor produse pentru slabit in acelasi timp – efectul acestora nu se cumuleaza, chiar dimpotriva, pe langa efectele secundare neplacute ce pot aparea datorita unei combinatii de substante, acestea pot inclusiv sa isi anuleze reciproc efectul.

4. Evitarea inceperii unei cure in perioade de stres maxim – curele de slabire tind sa rezulte in carente de anumite minerale sau vitamine in organism. Folosirea unor produse pentru slabit naturiste si de calitate diminueaza aceasta problema, dar nu o inlatura in totalitate. In conditii de expunere prelungita la stres, anumite carente pot rezulta in stari de anxietate ori atacuri de panica sau chiar in situatiile mai grave, la o combinatie intre aceste efecte de natura psihologica cu anemii si stari generale de rau.

Exit mobile version