Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Descopera magia trandafirilor din Anzi

Dar ca cel mai scump trandafir a fost vândut in 2006, cu cinci milioane de dolari, de celebrul cultivator de trandafiri David Austin? Ei bine, cu toate ca este o floare foarte populara, iar unii o considera deja comuna, trandafirul continua sa fie cea mai oferita floare, cu o simbolistica foarte bogata si cu o eleganta clasica.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

 

Cei mai frumosi trandafiri din lume


Daca vrei sa spui cuiva ”te iubesc”, ii trimiti trandafiri; daca aduci multumiri unei persoane, cea mai potrivita alegere sunt trandafirii; daca ai gresit si doresti sa iti ceri scuze, tot trandafirii te salveaza; daca ai vazut-o de câteva ori, dar nu stii cum sa-i atragi atentia, ii oferi trandafiri. Si asa mai departe, momentele in care trandafirii reprezinta solutia perfecta sunt multe, pentru ca ei sunt o alegere clasica, sunt florile care nu se demodeaza niciodata si care mereu vor purta cu ele povesti diverse. Iar cei mai frumosi sunt trandafirii de Ecuador si ii gasiti in culori si nuante foarte variate pe Flordelosandes.ro, o florarie online al carei slogan este chiar: ”Descopera magia trandafirilor din Anzi!”.

 

Clima speciala, soiuri deosebite


Istoria trandafirilor este bogata in legende si incepe inca de pe vremea marilor imperii grec si roman, continuând cu epoca victoriana, in care limbajul florilor si simbolistica lor au luat amploare si au devenit un veritabil mijloc de comunicare, de transmitere a unor mesaje care nu puteau fi spuse mereu cu voce tare, in special daca erau mesaje de dragoste. Cum simbolistica lor s-a transmis de la o epoca la alta, iar trandafirii au continuat sa fie cele mai dorite flori, cultivatorii lor au dezvoltat mereu soiuri noi si deosebite, care sa atraga tot mai mult. Au aparut astfel fermele de specialitate din Anzi, din Ecuador, despre care se spune acum ca ar avea cei mai frumosi trandafiri din lume, datorita climei favorabile din acea zona a lumii.

Importator direct, calitate garantata


Acesti trandafiri de Ecuador, renumiti pentru calitatea lor premium si aspectul deosebit, sunt la doar câteva click-uri distanta, pe Flordelosandes.ro, de unde se pot comanda in buchete simple sau combinatii diverse. Aceasta florarie online este importator direct, iar asta inseamna calitate si prospetime garantate, plus cele mai bune oferte, mai ales la buchetele de trandafiri. Suna a marketing? Este mai mult decât atât. Este realitate. Trebuie doar sa urmati sloganul amintit: ”Descopera magia trandafirilor din Anzi!”. Si nu veti mai comanda altfel de trandafiri, de acum inainte.

Exit mobile version