Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Dieta Catalin Crisan

Una dintre curele de slabire care tinde sa devina extrem de populara in Romania este dieta Catalin Crisan, dieta devenita celebra dupa ce indragitul cantaret a reusit ca in doua luni si jumatate sa slabeasca nu mai putin de 32 de kilograme.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Cura, care are la baza un regim disociat, se intinde pe o perioada de 66 de zile, in prima etapa consumandu-se exclusiv carne si lactate, urmand ca in etapele urmatoare sa se treaca la un mix de carne, legume, fructe si lactate.

Dieta Catalin Crisan promite o scadere in greutate de minimum 15 kilograme, si asta in ciuda faptului ca puteti manca pe saturate, 5 mese pe zi.

Interdictii pe perioada dietei:

Recomandari pe perioada dietei

Prima etapa a dietei Catalin Crisan

Avand o durata de 14 zile, este recomandat ca pe langa cura de slabire propriuzisa sa faceti si minimum 15 minute pe zi efort fizic moderat.

Alimente permise:

  1. Carne slaba, in orice cantitate. Mancati atat cat va cere organismul, dar nu exagerati totusi.
  2. Mezeluri, de asemenea puteti manca pe saturate
  3. Branzeturi- pot fi consumate in aceasta perioada, dar nu mai mult de 100 de grame pe zi
  4. Oua, in limita a 1 pe zi
  5. Condimente pentru un plus de gust al mancarurilor (sare, boia de ardei, cimbru, marar, patrunjel, etc

Ce nu avem voie:

Zahar (puteti insa folosi indulcitori artificiali, in cazul in care nu rezistati fara) Ulei, de nici un fel, miere de albine (deh, contine zahar) legume si fructe

Etapa a doua

Este impartita in doua subetape, prima durand trei zile, perioada in care puteti consuma exclusiv Fructe (mai putin banane, prune, avocado, curmale, nuci, alune, stafide), Legume, in orice cantitate doriti (mai putin cartofi, porumb, fasole uscata, mazare) si Lactate, in limita a 400 de grame zilnic.

In cea de a doua subetapa, care dureaza 6 zile, se va consuma exclusiv carne, mezeluri si oua, fara restrictii de cantitate.

Etapa III

Cea de a treia faza a dietei este impartita in 4 subdiviziuni, dupa cum urmeaza:

In prima parte, cu o durata de 3 zile, putem consuma doua oua pe zi si 100 de grame de branzeturi nefermentate, sau numai un singur ou pe zi, maring cantitatea de branzeturi la 200 de grame.

In afara de oua si branzeturi, se mai consuma doua mese alcatuite din legume verzi, in orice cantitate.

Cea de a doua parte, care dureaza tot 3 zile, vom consuma exclusiv carne, oua si mezel, fara restrictii. Atentie insa la oua, in cantitati mari, pot fi deosebit de pacatoase pentru ficatul vostru.

Urmatoarele 3 zile ale acestei etape vom manca exclusiv legume (preparate dupa bunul plac -la gratar, supe sau ciorbe, la cuptor, etc), maximum 500 de grame de fructe si maximum 500 de grame de lactate

Ultimele 3 zile ale etapei III vom consuma iarasi carne si mezel la discretie, plus 1 ou zilnic.

Etapa IV

Cu o durata de 13 zile, aceasta etapa este structurata astfel:

Etapa V

Cu o durata de 8 zile, aceasta etapa este structurata astfel:

Etapa VI

Cea din urma faza a dietei Catalin Crisan este impartita deasemenea in doua etape. Primele doua zile se consuma legume, 500 gr fructe, 400 gr lactate.

Ultimele 8 zile se vor consuma alternativ: 1 zi fructe si legume (salate) 1 zi carne (la masa de pranz puteti servi si cate o salata acrita cu lamaie)

Toate cititoarele noastre care au urmat Dieta Catalin Crisan strict, fara a trisa, au raportat o scadere in greutate de minimum 15 kilograme.

Celor dintre voi care va veti hotara sa urmati aceasta dieta, va recomand atentie sporita la consumul de oua (destul de periculoase daca aveti probleme cu colesterolul).

In cazul in care, pe parcursul dietei veti avea probleme cu constipatia, va recomand cu caldura sfaturile prezentate in ultimele paragrafe ale Dietei Dukan.

Exit mobile version