Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Doua cuvinte magice: TE IUBESC!

In lumea in care traim noi acum, romantismul si-a pierdut din intaietate si “Te iubesc!” se aude din ce in ce mai rar in relatiile dintre cupluri.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Barbatii in general sunt mai retinuti la folosirea acestor cuvinte pline de magie, asa ca cel putin tu fa uz de ele si de cate ori ai ocazia transmite-i mesajul, avand grija sa nu il stresezi. Astfel il vei face si pe el sa isi dezlege limba si sa recurga la aceste cuvinte.

Sunt multe modalitati prin care iti poti transmite sentimentele cu ajutorul acestor vorbe fara a cadea in ridicol si a avea rezultatul pe care il astepti. Voi prezenta acum cateva ocazii in care poti sa iti declari iubirea intr-un mod special.

Situatiile prin care poti sa iti exeriorizezi iubirea fata de partenerul tau de viata poate continua si sunt sigura ca si tu poti gasi alte metode chiar mai bune decat cele descrise mai sus. Trebuie doar sa iti lasi sentimentele sa te ghideze spre cea mai buna optiune. Toate aceste procedee pe care le faci pentru a iti arata iubirea, il vor face pe el mai atent cu tine si va incepe si el sa intre in jocul initiat de catre tine.

 Aceste mici artificii pe care tot mai putina lume le ia in considerare fac viata unui cuplu mai putin monotona si plictisitoare. O relatie a unui cuplu trebuie sa se bazeze in primul rand pe iubire, asa ca nu ezita sa arati aceasta iubire ori de cate ori ai ocazia; este elementul cheie in supravietuirea voastra ca si cuplu. Pana la urma va intelege si el acest lucru si chiar daca in general barbatii sunt mai zgarciti cu felul de a isi arata iubirea fata de partenera, pana la urma, odata intrat in joc isi vor da drumul. Relatia voastra se va hrani cu aceste cuvinte si va continua fericita mult timp.

Folosirea mesajelor de orice fel in care iti vei exprima iubirea atat tu cat si partenerul tau va face sa nu uitati de ce sunteti impreuna, de ce ati hotarat sa va impartasiti necazurile si bucuriile si in plus, peste orice problema intampinata veti trece mai usor si mai repede.

Efectul magic dat de “Te iubesc!” nu trebuie sa dispara din nicio relatie, el facand adevarate miracole in continuitatea si fericirea ei.

Credit Foto:photostock / FreeDigitalPhotos.net

Exit mobile version