Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Echipa noastra


Va invitam sa faceti cunostinta cu echipa noastra, o echipa care, desi nu foarte numeroasa, este, zicem noi fara falsa modestie, una extrem de talentata.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Gina Ivan


Gina

Gina

Mama a doi copii, economist de profesie, sunt head admin-ul revistei Demoiselle.ro. Incerc sa imbin armonios (si imi place sa cred ca si reusesc)  atat datoria de mama cat si pasiunea pentru scris, cultivata inca din frageda pruncie.

Demoiselle este primul proiect de mare anvergura in care m-am implicat, reusind in scurt timp (fara falsa modestie) sa aducem un suflu nou pe o piata de altfel extrem de disputata.

Va asteptam cu drag sa deveniti membre ale comunitatii noastre.

Simona Iorgoiu


Simona Iorgoiu

Simona Iorgoiu

Absolventa a Facultatii de Litere, copywriter, mama.

Imi place sa transpun in cuvinte gandurile mele si ale celor din jur, sa citesc, sa cunosc locuri si oameni noi.

Mi-am propus, prin acest proiect, sa imbin pasiunea pentru scris cu grija pentru familie, pentru sanatate si pentru casa si sa contribui cu o serie de articole utile, practice, presarate cu sfaturi gata de aplicat in viata de zi cu zi.

Sper din tot sufletul sa reusesc!

Ramona Stan


Ramona

Ramona

Ramona este absolvent al facultatii de biologie, dar pasiunile sale sunt gatitul sanatos, excursiile in zone cat mai exotice, shopping-ul si tehnologia.

In timpul liber citeste despre cele mai noi telefoane si ultimele barfe despre vedete. Iubeste astrologia, Ramona fiind cea care ne ofera zilnic (printre altele) rubrica Horoscop.

Are in spate o experienta de cativa ani ca autor, scriind pe multiple publicatii autohtone si internationale.

Alicee


Alicee

Alicee

Aliceee are 25 de ani, e din Cluj, casatorita  si are un job in turism! Part-time!

Al doilea „job” part-time e blogul ei Enciclopedia calatorului independent pe care scrie  despre calatoriile facute de ea de mai bine de 3 ani!

A terminat 2 facultati si un curs de manager in turism si e inca in plina formare profesionala!

Din pasiune scrie si pe Demoiselle.ro, calatoreste, citeste si se joaca cu fiul ei.

Cristina


Cristina

Cristina

Absolventa a facultatii de Psihologie, Cristinei ii place sa trateze in special subiecte „sensibile„, de multe ori tabu pe care multe femei evita sa le abordeze.

Ca orice femeie, este pasionata de shopping, calatorii in locatii exotice si lectura, fiind un devorator inrait de drama.

Are o bogata experienta jurnalistica, de peste 2 ani fiind redactor colaborator la mai multe reviste de profil atat din mediul online cat si din presa scrisa din diaspora.

Irena


Irena

Irena

Irena este o tanara absolventa a Universitatii Romano Americane, fiind totodata cea mai noua colega din echipa Demoiselle.

Este pasionata de calatorii, lectura, moda si shopping (ca de altfel majoritatea fetelor de varsta ei) iar de la inceputul anului 2014 isi etaleaza veleitatile de gazetar in cadrul revistei noastre.

Desi nu are in spate o bogata experienta in gazetarie, Demoiselle.ro fiind primul proiect pentru care scrie la modul serios, va asiguram ca Irena merita cu prisosinta sa fie urmarita si … mai ales citita.

Robert


Robert

Robert

Absolvent al facultatii de Stiinte Juridice si Administrative Dimitrie Cantemir din Bucuresti, Robert se ocupa in special de partea de administrare a siteului, oferind mediul propice performantei.

Este pasionat de SEO (search engine optimization), php, HTML, dar are si o vasta experienta in jurnalism, fiind membru fondator a peste 30 de proiecte web, atat pe piata din Romania cat si pe cea internationala.

Redactor colaborator al revistei noastre, Robert se ocupa in principal de categoria dedicata gastronomiei si de cea dedicata amenajarilor interioare .

Exit mobile version