Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Epilator Rowenta EP5640 – Pret, Pareri si Detalii tehnice

Chiar daca se incadreaza inca in limita produselor ieftine, atat pe piata de electrocasnice, cat sip e cea de ingrijire personala si nu numai, produsele Rowenta sunt acum de calitate, rezistente la functionarea indelungata (asa cum, de altfel, au fost dintotdeauna) si, cel mai important, sunt eficiente.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

rowenta

De exemplu, din gama de produse de ingrijire personala, epilatorul Rowenta EP5640 este unul dintre cele mai bune produse de pe piata, fiind conceput astfel incat sa asigure o indepartare rapida a parului, fara fire rupte sau omise, si poate cel mai important, fara dureri. Mai mult, dintre toate produsele din categoria de epilatoare ieftine, este singurul care vine cu mai multe accesorii.

Functii speciale

Oricine a folosit un epilator vreodata stie care este primul dezavantaj al majoritatii produselor: acela ca fac foarte mult zgomot, fiind la acelasi nivel cu un aparat de tuns, de exemplu. Rowenta EP5640 are o carcasa dintr-un material care blocheaza vibratiile facute de motorasul care invarte lamele cu pense, ori asta nu inseamna decat ca epilatorul este silentios.

Are un sistem de iluminare, care permite folosirea si reglarea lui chiar si in conditii de luminozitate redusa (dar ofera si posibilitatea de a observa firele de par subtiri, aproape invizibile in mod normal), plus ca are 4 pense in plus fata de majoritatea celorlalte epilatoare, care au doar 20. Asta inseamna ca indepartarea parului se va face mai rapid si mai eficient, plus ca sansele ca anumite fire de par sa ramana nesmulse sunt cu 20% mai mici decat in cazul epilatoarelor obisnuite, asta chiar si in conditiile in care se foloseste viteza cea de-a doua, cu 720 de rotiri pe minut.

Pense si accesorii

Pe langa cele 24 de pense (capabile sa smulga fire de par mai scurte chiar si decat jumatate de milimetru), epilatorul are si un cap pivotant, care permite urmarirea formelor corpului. In plus, poate fi folosit impreuna cu un accesoriu special, un cap pentru exfoliere, care nu numai ca maseaza pielea si inlatura senzatia de exfoliere, dar pe deasupra si exfoliaza eventualele straturi de piele moarta ramase pe corp.

Rowenta EP5640 mai vine la pachet cu un cap pentru axila, unul pentru zona inghinala si inca unul pentru ras, special conceput pentru zonele ultra-sensibile  sau care sunt iritate.
Drept urmare, daca pe lista de cumparaturi se afla si un epilator, atunci ar trebui sa tineti printre posibilitati si acest produs. Il gasiti la emag.ro, acolo unde beneficiati si de oferta cu transport gratuit

Exit mobile version