Este dovedit. Dieta ketogenica este remediul pentru cancer!

Home » Sanatate » Terapii alternative » Este dovedit. Dieta ketogenica este remediul pentru cancer!
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Un remediu extrem de eficace in lupta impotriva cancerului a fost readus in atentia opinei publice zilele acestea de catre CBN News. Desi nu este tocmai o noutate, dieta ketogenica, caci ea este remediul minune adus in discutie, a salvat viata unei persoane ce suferea de cumplita maladie.

In videoclipul de mai jos este intervievat Dr Fred Hartfield, un fost campion de powerlifting, caruia medicii nu i-au dat nici o sansa dupa diagnosticarea cu cancer metastazic.

Salvarea sa a constituit-o terapia metabolica, popular cunoscuta drept dieta ketogenica.

Video-ul prezinta deasemenea si cercetarile profesorului Dominic D’Agostino, care, alaturi de echipa sa de la Universitatea de Sud din Florida au desfasurat o ampla cercetare asupra acestui fenomen.

Studiile desfasurate pe cobai au scos in evidenta faptul ca animalele carora li s-a administrat o dieta low carb au supravietuit cancerului metastatic intr-un procent mai mare decat soarecii carora li s-au administrat terapii standard, bazate pe chimioterapie.

Cum ucide dieta ketogenica celulele canceroase?

In mod normal, celulele organismului uman folosesc ca sursa primara de energie glucoza. Inclusiv celulele canceroase.

In lipsa acesteia, celulele sanatoase au capacitatea unica de a se adapta, putand utiliza corpii cetonici ca sursa energetica, capacitate pe care din fericire celulele canceroase nu o poseda.

Astfel, in momentul in care carbohidratii sunt suprimati din alimentatie, celulele normale vor metaboliza corpii cetonici, in vreme ce tumoarea va muri de foame. La propriu.

Referinte: Ketogenic Diet May Be Key to Cancer Recovery

 Demoiselle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.