Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Este dovedit. Dieta ketogenica este remediul pentru cancer!

Un remediu extrem de eficace in lupta impotriva cancerului a fost readus in atentia opinei publice zilele acestea de catre CBN News. Desi nu este tocmai o noutate, dieta ketogenica, caci ea este remediul minune adus in discutie, a salvat viata unei persoane ce suferea de cumplita maladie.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

In videoclipul de mai jos este intervievat Dr Fred Hartfield, un fost campion de powerlifting, caruia medicii nu i-au dat nici o sansa dupa diagnosticarea cu cancer metastazic.

Salvarea sa a constituit-o terapia metabolica, popular cunoscuta drept dieta ketogenica.

Video-ul prezinta deasemenea si cercetarile profesorului Dominic D’Agostino, care, alaturi de echipa sa de la Universitatea de Sud din Florida au desfasurat o ampla cercetare asupra acestui fenomen.

Studiile desfasurate pe cobai au scos in evidenta faptul ca animalele carora li s-a administrat o dieta low carb au supravietuit cancerului metastatic intr-un procent mai mare decat soarecii carora li s-au administrat terapii standard, bazate pe chimioterapie.

Cum ucide dieta ketogenica celulele canceroase?

In mod normal, celulele organismului uman folosesc ca sursa primara de energie glucoza. Inclusiv celulele canceroase.

In lipsa acesteia, celulele sanatoase au capacitatea unica de a se adapta, putand utiliza corpii cetonici ca sursa energetica, capacitate pe care din fericire celulele canceroase nu o poseda.

Astfel, in momentul in care carbohidratii sunt suprimati din alimentatie, celulele normale vor metaboliza corpii cetonici, in vreme ce tumoarea va muri de foame. La propriu.

Referinte: Ketogenic Diet May Be Key to Cancer Recovery

Exit mobile version