Esti sapiosexual? Probabil, daca urmatoarele caracteristici te definesc

Home » Familie & Relatii » Relatii » Esti sapiosexual? Probabil, daca urmatoarele caracteristici te definesc
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Datting apps reprezinta un radar excelent pentru a afla tendintele in relatii.

Daca pana acum era comun sa auzim vorbindu-se despre heterosexuali, homosexuali, lesbiene, pansexuali, homoflexibili, asexuati, demisexuali, mai recent se vorbeste si despre sapiosexuali.
Multi barbati si multe femei se identifica cu sapiosexualitatea, aceasta definind orientarea lor sexuala. Asadar, atractia pentru inteligenta mai presus de orice alta calitate este atat de importanta, incat sapiosexualii formeaza o alta optiune sexuala.

Suna foarte pretentios? Poate ca da, la o prima vedere. De fapt, sapiosexualitatea nu este un fenomen nou. Doar ca recent i s-a dat si un nume. Pe Facebook  exista si un grup la care au aderat mai mult de 13.000 de utilizatori.  Sa ne amintim de cupluri istorice celebre, precum Marilyn Monroe cu dramaturgul Arthur Miller sau cu Serge Gainsbourg Brigitte Bardot, si concluzionam ca intelectul a fost intotdeauna o sursa de atractie.

Sapiosexual

De ce anume sunt atrasi in mod special sapiosexualii? Inteligenta! Dar inteligenta este un concept foarte larg si foarte vag.  Exista cateva caracteristici care fac diferenta intre sapiosexuali si cei care pur si simplu apreciaza intelectul:

  • Utilizarea impecabila a gramaticii: fraze bine construite, fara greseli de ortografie, corecte din punct de vedere gramatical. Sapiosexualii gasesc ca gramatica este sexi.
  • Afinitatea literara: un sapiosexual nu doar ca este atras de persoane care citesc, dar au, de asemenea, gusturi literare similare acestora.
  • Locuri de intalnire: un sapiosexual prefera locuri neconventionale pentru intalniri – muzeu, librarii, galerii de arta s.a.m.d.

Cum poti sa stii daca esti sapiosexual? Exista diferite teste, adevarat, de o valoare stiintifica dubioasa, dar, probabil, va pot lamuri un pic. Oricum, puteti incepe sa va ganditi ca ati putea face parte din aceasta grupa sexuala daca primul lucru care va atrage la o persoana este inteligenta.Daca iti plac articolele noastre, intra in comunitatea Demoiselle.ro inscriindu-te la NewsLetter AICI. Nu-ti fie frica, nu te vom deranja obsesiv cu mesaje! In plus, te poti dezabona oricand daca nu vei mai dori sa receptionezi emailuri de la noi.
 Demoiselle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *