Exista si domenii care sfideaza pandemia – cum te poti angaja la videochat

Home » Cariera » Exista si domenii care sfideaza pandemia – cum te poti angaja la videochat
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

De cativa ani pe piata locurilor de munca si-au facut aparitia si joburile ceva mai atipice, ce presupun discutii online cu cei care isi doresc companie feminina.

Astfel de joburi sunt mai atractive mai ales prin prisma castigurilor promise. Reprezinta un domeniu in care pare ca o criza economica nu exista, ca pandemia nu opreste activitatea, deci cam sfideaza mai tot ceea ce stim si auzim pe piata locurilor de munca.

Videochatul este fara doar si poate un job atractiv, doar ca este supus unui test. Este pentru cine reuseste sa depaseasca o mentalitate oarecum invechita. Desi in aparenta poate fi despre un job deocheat, putini stiu ca de fapt exista si profil non adult, ca cele care activeaza in acest domeniu sunt numite modele si au ambitia de a depasi conditia actuala. Au puterea si curajul de a alege o cale spre independenta lor financiara.

Un domeniu in care nu esti conditionat de experienta in campul muncii


Numai o tanara poate sti cat de frustrant este sa isi caute job si sa primeasca un refuz politicos, pentru ca nu are indeajunsa experienta. Un incepator in campul muncii este vazut ca un personaj ce necesita mai multa investitie din partea unui angajator.

In cadrul unui studio videochat Bucuresti, la Prime Studios insa, atat pentru persoanele cu experienta cat si pentru incepatoare, exista un job disponibil. Fetele care au mai cochetat cu ideea de a fi modele de videochat sunt intampinate aici cu entuziasm si constata imediat ca aici au un paradis. Conditiile de munca sunt excelente, sunt motivate financiar si nu numai.

Training asigurat


Orice model, din momentul in care va face parte din echipa Prime Studios, are parte de training gratuit. Fiecare studio de videochat are propriul set de reguli dupa care se ghideaza si de ce isi croieste povestea de succes. Prime Studios este o echipa tanara care aspira la performanta si pun accent pe calitatea serviciilor.

Pe langa acest avantaj, deci ajutor total pentru ca fetele sa se integreze, vorbim de asemenea despre echipa exclusiv de fete, despre un studio amenajat luxos si cu aparatura performanta, in care fiecare fata are propria camera.

Sunt de asemenea asigurate si cursurile de limba engleza, dat fiind ca toata munca este desfasurata astfel. Fetele iau contact exclusiv online cu public strain, iar conversatiile sunt in limba engleza.

Pachet atractiv salarial


La Prime Studios vorbim despre salariu fix in valoare de 3000 de lei, ceea ce pentru o incepatoare sau pentru o persoana care castiga minimul pe economie inseamna desigur, un cuantum atractiv. Este oferit bonus de angajare, bonus de recomandare, premii lunare pentru fetele care inregistreaza performante, iar acestea sunt doar cateva exemple despre ce inseamna sa faci parte din aceasta echipa.

Videochat-ul este o provocare. Cele care accepta sa spuna un mare da unei schimbari majore in viata lor, vor regasi intr-un astfel de studio o oportunitate, poate ca nici macar sperata sau visata. In lumea in care joburile au atat de multe conditii si sunt platite atat de putin, Prime Studios sfideaza oferind salarii cu multe zerouri.

Contact:

Adresa: Piata Victoriei (Metrou Victoriei)

0725 165 944

 Demoiselle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.