Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Gene false : tot ce trebuie sa stii despre ele

Se spune ca ochii sunt poarta sufletului si se pare ca pe buna dreptate.

Niste ochi expresivi reusesc sa ne transmita mai mult decat o fac, de multe ori, cuvintele. Iata de ce tot mai multe doamne si domnisoare aleg sa isi imbunatateasca aspectul apeland la gene false. Daca in trecut acestea erau de o calitate mai slaba, iar efectul lor nu era intotdeauna cel dorit, acum situatia s-a schimbat considerabil, iar pe piata de la noi poti gasi gene false de o calitate foarte buna.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Gene false

In functie de tipul lor, ele pot conferi un aspect natural sau pot aduce acea nota de glamour intr-o aparitie. Conteaza insa, in egala masura, si felul in care sunt aplicate si de catre cine. Astfel, genele false pot ruina o aparitie la fel de usor precum o pot ridica, de aceea specialistii recomanda sa se apeleze la un profesionist care sa le aleaga pe cele mai potrivite ocaziei si fizionomiei, sa le aplice corect si sa le aranjeze. Pe langa utilizarea pur cosmetica, genele false au si un rol estetic si reparator, reusind sa ascunda acele mici imperfectiuni pe care le putem regasi in zona ochilor – fire de par rare, fire de par (gene) scurte, subtiri si firave sau goluri in zona genelor

Genele false pot fi din par natural sau din materiale sintetice, fir cu fir sau benzi, pot avea diverse forme, marimi si lungimi. Anumite modele sunt temporare, putand fi purtate in cadrul unui singur eveniment, cum sunt cele foarte mari si bogate, potrivite pentru seara. Altele pot fi purtate intreaga zi, insa trebuie scoase in fiecare seara si indeplinita o rutina corecta de demachiere a ochilor si indepartare completa a adezivului. Nu in cele din urma exista si gene false, cum sunt acele modele de gene fir cu fir, care rezista mult timp si nu necesita o ingijire atenta, ci doar respectarea catorva reguli simple.

Perceptia generala despre genele false este ca ele confera un aspect superficial si artificial purtatoarei, insa nu mai este cazul in prezent. Acum tehnica a avansat foarte mult, atat in ceea ce priveste modul in care sunt construite si produse aceste gene false – de la design la materiale – cat si la felul in care se aplica.

Genele false sunt asadar mici artificii, mici detalii care pot face insa o mare diferenta in fizionomia unei persoane, reusind sa aduca un plus de feminitate si de finete si pe un chip fara un machiaj complex.

Exit mobile version