Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Gina Pistol a avut probleme din cauza unei injectii

Niciodata nu si-ar fi imaginat ca o simpla injectie ii poate provoca atata suferinta. Gina Pistol, caci despre ea este vorba, a trecut prin clipe ingrozitoare din cauza unei interventii la nivelul buzelor.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

gina-pistolNu este prima data cand blonda apeleaza la o astfel de interventie, nemultumita de felul in care arata, in trecut, Gina si-a mai injectat buzele pentru a avea forma mult dorita. Insa, aceasta decizie nu s-a dovedit a fi cea mai buna, deoarece dupa operatia de marire a buzelor au venit si problemele.

Gina a vrut sa aiba buzele mai mari si mai frumoase, asa ca s-a dus cat a putut de repede la medicul estetician pentru a scap de acest complex. Vedeta a marturisit ca nici prin cap nu ii trecea ca o simpla injectie ii poate cauza atatea probleme. Din nefericire, dupa o scurta perioada de la administrarea solutiei in buze, blondei i-a aparut o inflamatie puternica.

„M-am dus cu o prietena sa ne injectam solutie in buze. Eu mai avusesem o interventie in urma cu cativa ani si mi s-a parut mie ca nu mi-a injectat destul. I-am spus doctorului si apoi mi-a injectat cat sa imi ajunga”, a declarat Gina la un post de televiziune.

Blonda a mai spus ca a fost nevoita sa treaca printr-un tratament destul de dureros si complex . Nu intelegem de ce Gina si-a dorit atat de mult aceasta interventie, ea fiind foarte frumoasa si naturala. Cu toate acestea, fostul iepuras Playboy arata extraordinar de bine.

Exit mobile version