HOFIGAL lanseaza un nou produs enzimatic pe baza de drojdie de bere

Home » Stiri » Comunicate de presa » HOFIGAL lanseaza un nou produs enzimatic pe baza de drojdie de bere
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Oboseala fizica si psihica, stari de agitatie, intoxicatii alimentare, diabet, ficat gras, fortifiant al sistemului nervos, iata numai câteva dintre recomandarile noului supliment alimentar produs de HOFIGAL, realizat prin asocierea dintre drojdia de bere,lucerna si topinambur.

Comunicat de presa Hofigal

Actiunea sinergica a acestor componente genereaza un compus echilibrat de fitonutrienti, multivitamine si minerale, usor asimilabil.

Declaratie Stefan Manea, directorul general al companiei HOFIGAL

’’Enzimele si microenzimele prezinta asupra corpului uman efecte deosebite, de care nu ne putem lipsi daca vrem sa fim sanatosi. Lor le datoram o digestie normalasi un bun metabolism, iar abordarea naturala a oricarei boli degenerative are ca punct de plecare folosirea intr-o cantitate cât mai mare a vegetalelor bogate in enzime si/sau a extractelor din acestea.’’

Noul supliment alimentar combate factorii responsabili de aparitia bolilor de inima, actioneaza benefic in raceli si boli infectioase si normalizeaza greutatea corporala gratie cromului din drojdia de bere.’’

drojdie de bere

Declaratie Anca Daniela Raiciu, doctor in stiinte farmaceutice

’’Divizia de cercetare de la HOFIGAL a realizat acest nou produs natural ’’Drojdia de bere cu alfalfa si siliciu organic’’ pentru a oferi pietei un nou suplimentalimentar extrem de valoros pentru sanatate, indiferent ca este vorba despre adulti sau copii.

Drojdia de bere in sine se comporta ca o adevarata uzina de medicamente si produce intreaga gama de aminoacizi esentiali fiind capabila sa acopere carentele de vitamine ale complexului B.

Una dintre proprietatile sale cele mai benefice care intereseaza timpurile moderne, este aceea de a tine sub control efectul devastator al hepatitelor virale, conform studiilor de peste 20 de ani bine reliefate de literatura de specialitate.

Prin asocierea cu lucerna si topinamburul, bogat in siliciu organic, am obtinut un produs care ajuta la recapatarea energiei vitale, suport al tuturor activitatilor fizice si psihice pe care le desfasuram.’’

 Demoiselle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.