Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Horoscop 24 februarie 2015

Astazi 24 februarie 2015 este o zi in care nepasarea poate aparea in orice moment. Puteti sa va relaxati si distrati, insa trebuie sa aveti o limita pentru fiecare activitate. Vezi ce spune horoscopul despre zodia ta:

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Horoscop berbec – 24 februarie 2015 

Daca iti doresti sa fii independent trebuie sa fii pregatit pentru orice sarcina, oricat de grea ar fi aceasta. Mai intai de toate ai grija sa-ti indeplinesti tu activitatile, dupa care poti sa-i ajuti si pe ceilalti la indeplinirea atributiilor lor. Bineinteles, daca mai esti in stare.

Horoscop taur – 24 februarie 2015 

In prima parte a zilei esti intr-o forma buna si esti capabil sa ai succes in tot ceea ce faci. In partea a doua, te simti oarecum singur si ai o stare proasta. Incearca sa te odihnesti si sa alungi lucrurile negative din mintea ta.

Horoscop gemeni – 24 februarie 2015 

Astazi trebuie sa ai grija de toate activitatile casnice. Fa-ti un plan de organizare pentru a termina mai repede. Chiar daca pe parcursul zilei te vei confrunta cu o situatie mai dificila, esti destul de puternic si vei face fata oricarei provocari.

Horoscop rac – 24 februarie 2015 

Incearca sa nu fi delasator astazi si sa-ti realizezi cu entuziasm toate sarcinile. Daca iti termini toate activitatile la timp, vei putea sa iesi cu prietenii in oras. Ar fi o idee excelenta, deoarece ai nevoie de putina distractie si relaxare.

Horoscop leu – 24 februarie 2015 

Indiferent de cati bani ai la indemana astazi, orice cheltuiala va fi o pierdere. Fii responsabil si ai grija de finantele tale. Oricand poti avea nevoie de bani pentru a rezolva o situatie de urgenta. Nu este o zi buna pentru a planifica noi proiecte.

Horoscop fecioara – 24 februarie 2015 

Esti destul de indiferent astazi si poti avea de suferit din aceasta cauza. Multi oameni te vor ignora din cauza atitudinii tale. Incearca sa fii mai sociabil, pentru ca in aceasta zi ai nevoie de cineva care sa fie langa tine mai mult ca niciodata.

Horoscop balanta – 24 februarie 2015 

Ar trebui sa ai grija atunci cand faci orice fel de munca astazi. Si cea mai mica greseala va submina chiar si cea mai ingenioasa idee pe care o ai. Daca ai gresit, nu arata si nu spune nimanui acest lucru. Chiar daca sanatatea ta este un pic vulnerabila, faci tot posibilul sa nu se observe.

Horoscop scorpion – 24 februarie 2015 

Astazi nu vor fi prea multe oportunitati pentru tine. Nu alerga dupa imposibil si ramai cu picioarele pe pamant. Pastreaza-ti increderea si optimismul, indiferent de ceea ce faci. In aceasta zi iti vei urma propriul plan de actiune.

Horoscop sagetator – 24 februarie 2015 

Iti concentrezi atentia asupra lucrurilor cu adevarat importante. Cum ar fi tratamentul medical, responsabilitatile familiale si indatoririle profesionale. In orice caz, nu iti neglijezi nici o sarcina astazi.

Horoscop capricorn – 24 februarie 2015 

Norocul iti va tine companie pana seara, dar tu nu trebuie sa te culci pe o ureche. Continua sa fii la fel de vigilent si nu lasa pe nimeni sa te pacaleasca. Fereste-te de oamenii incompetenti si incearca sa ramai inconjurat doar de oamenii capabili.

Horoscop varsator – 24 februarie 2015 

Iti va fi destul de greu sa mentii un echilibru in interactiunea cu cei apropiati. De asemenea, este posibil sa apara unele dificulatati daca esti foarte recalcitrant cu acestia. Datorita dexteritatii pe care o ai, vei depasi orice obstacol fara probleme.

Horoscop pesti – 24 februarie 2015 

Fii responsabil si incearca sa faci tot ceea ce ti se cere astazi la locul de munca. Probabil, recompensa va fi una pe masura. Nu iti neglija nici sarcinile profesionale, dar nici pe cele domestice.

Exit mobile version