Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Horoscop 28 februarie 2015

In aceasta zi de 28 februarie 2015 armonia si linistea nu vor lipsi din viata voastra. Aratati-va afectiunea in fiecare moment si profitati din plin de ultima zi de iarna. Vezi ce spune horoscopul despre zodia ta astazi:

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Horoscop berbec – 28 februarie 2015 

Este o zi buna pentru a interactiona cu cei din jurul tau, dar sentimentul de tensiune s-ar putea sa fie inca in aer. Orice propunere pe care o vei primi, trebui sa o analizezi foarte bine. Astazi nu te gandi la lucruri negative, ci bucura-te de linistea din viata ta.

Horoscop taur – 28 februarie 2015 

O atmosfera nefavorabila iti poate strica buna dispozitie. Incerca sa fii inconjurat doar de oamenii care au ganduri pozitive. Daca iti doresti sa fie pace in sufletul tau si sa te simti confortabil in aceasta zi, evita conflictele.

Horoscop gemeni – 28 februarie 2015 

Esti o fire puternica si astazi dai dovada de mult curaj. Ai forta necesara pentru a lupta sa castigi ceea ce iti doresti, oricat de incomod ar fi. Vei petrece o zi minunata cu familia ta si vei trai multe momente speciale.

Horoscop rac – 28 februarie 2015 

Rezolvi o problema care ti-a cam perturbat atmosfera de acasa in ultimele zile. Lasa gelozia deoparte si arata-i partenerului tau ceea ce simti pentru acesta. Este un moment bun pentru a-ti arata latura romantica.

Horoscop leu – 28 februarie 2015 

Fii cu zambetul pe buze intreaga zi, deoarece nu exista niciun motiv pentru a fi nefericit astazi. Esti foarte energic, iar dorinta ta de a-i ajuta si pe ceilalti este mare. Se pare ca norocul este de partea ta si in aceasta zi.

Horoscop fecioara – 28 februarie 2015 

Ai idei minunate astazi si nimeni nu se va plange de ceea ce faci. Incearca sa stai departe de certuri si nu te contrazice cu cei apropiati. Aceasta zi este perfecta pentru a te distra si relaxa.

Horoscop balanta – 28 februarie 2015 

Realizezi ca iti este destul de usor sa te intelegi bine cu oamenii care au un caracter dificil. Esti o persoana foarte sociabila, iar astazi iti vei face prieteni noi. Ideile pe care le ai iti vor face ziua mai frumoasa.

Horoscop scorpion – 28 februarie 2015 

Astazi profiti de toate experientele pe care le-ai avut in trecut. Te asiguri ca nimeni si nimic nu iti va strica planurile tale pentru o noua cariera. Norocul iti va surade in aceasta zi si te vei bucura de tot ceea ce se intampla in jurul tau.

Horoscop sagetator – 28 februarie 2015 

Ofera-le celor dragi putina atentie astazi. Anumite persoane din viata ta au nevoie de o imbratisare si o vorba buna. Daca intr-adevar iti pasa de aceste persoane, incearca sa le fii mereu aproape, dar mai ales in aceasta zi.

Horoscop capricorn – 28 februarie 2015 

Nu te expune la stres inutil si nu lasa crizele de nervozitate sa-ti strice ziua. Petrece mai mult timp langa cei dragi, deoarece doar acestia iti pot schimba starea negativa pe care o ai.

Horoscop varsator – 28 februarie 2015 

Ai atatea activitati astazi, incat la finalul zilei vei fi extenuat. Gaseste-ti putin timp pentru a lua o pauza de la toate sarcinile care sunt ingramadite pe tine. Daca cineva vrea sa-ti dea o mana de ajutor, nu refuza acest gest frumos.

Horoscop pesti – 28 februarie 2015 

Astazi va aparea o schimbare in viata ta, dar aceasta va fi pentru binele tau. Fii increzator in tine si continua sa lupti pentru ceea ce iti doresti. Nu lasa sa treaca aceasta zi fara sa te distrezi cu prietenii tai.

Exit mobile version