Implantul dentar, solutia pentru un zambet din nou stralucitor

Home » Sanatate » Generalitati » Implantul dentar, solutia pentru un zambet din nou stralucitor
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Implantul dentar a devenit o solutie tot mai dorita de pacienti, este si normal fiind in cele mai multe situatii si cea mai practica alegere.

dantura perfectaIn acest moment metoda implantului dentar este in plina ascensiune, pe piata existand mai multe branduri care se vor a fi lider, ceea ce pune in dificultate pacientul acesta din urma mergand in peste 90% din situatii pe ,,mana” clinicii. In aceste conditii exista un risc foarte mare sa platim ,,numele” unei clinici desi materialul folosit sa fie de clasa medie. Cand vorbim totusi de implant dentar, importanta materialului folosit conteaza mai mult de 50% fata de priceperea medicului.

Cum alegem implantul dentar ?

Este foarte complicat, avand in vedere ca fiecare clinica isi va lauda marfa. Totusi putem vorbi de cateva produse care sunt catalogate de toti specialistii ca fiind de calitate. Printre acestea se afla materialele importate din Germania, Austria, Elvetia, in partea opusa fiind produsele care au la origine tari cum ar fi Coreea, Israel. Evident reputatia clinicilor este foarte importanta, de asemenea pot exista produse care pot fi de calitate mai slaba si sa poarte eticheta de ,,Made In Germania”. Clinica joaca un rol foarte important in alegerea materialului, in joc fiind si reputatia acesteia.

Cat costa un implant ?

Daca vom cauta pe internet cu siguranta vom gasi preturi foarte atractive, incepand de la cateva sute de euro. Un implant de calitate nu este posibil insa cu 200-250 de euro. Pretul poate fi si un etalon de calitate insa nu tot timpul. Valoarea ,, corecta” a unui implant se situeaza undeva intre 650 si 800 de euro. Este vorba doar de costul implantului, partea superioara, adica dintele mai poate costa in jur la 200 euro. Evident exista clinici care vor avea preturi mai mari sau mai mici, desi au aceeasi sursa de materie prima. Pretul dat ca exemplu este o medie, iar ceea ce este peste acest pret tine mai mult de renumele clinicii, clientul platind de fapt renumele unui anume specialist.

Cat dureaza procedura unui implant ?

Multa lume se asteapta la o rezolvare rapida, in realitate este o procedura complexa care necesita timp. In cazul in care totul este in regula, iar osul permite implantul, se poate purcede la fixarea implantului. Iar acesta este lasat pentru a se fixa minim 6 luni, dupa care se aplica si elementul final care ne va reda zambetul. In anumite situatii este posibil ca procedurile medicale sa dureze mai mult, specialistul va poate da un raspuns exact dupa o consultare.
 Demoiselle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.