Invatati sa va potriviti tunsoarea cu forma fetei

Home » Beauty » Tunsori si coafuri la moda » Invatati sa va potriviti tunsoarea cu forma fetei
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Femeile gresesc adesea atunci cand aleg tunsoarea. Uneori, motivul este ca se bazeaza pe parerea unei coafeze care nu este foarte priceputa.

Atunci cand alegeti o tunsoare, trebuie sa tineti cont de trei factori. Primul se refera la forma fetei, al doilea la tipul corpului vostru, iar al treilea tine de tipul parului. Dintre cei trei factori, tipul parului este cel care stabileste modelul final al tunsorii.

Forma fetei este unul dintre cei mai inselatori factori atunci cand alegeti o tunsoare. In cazul in care fata ta arata mai ingusta spre zona maxilarului decat la tample, atunci ai o fata ovala iar asta este o veste buna pentru tine. Fetele ovale sau fetele lungi asa cum mai sunt ele numite, sunt considerate perfecte pentru orice tip de tunsoare.

Orice coafura presupune breton, zulufi si bucle. Cu acest tip de fata vei arata frumos indiferent ce coafura ai alege. Femeile cu fata ovala sunt perfecte pentru prezentari. Va puteti permite sa va uitati dupa orice model de coafura daca aveti fata ovala.

tunsoare

Femeile cu fata rotunda arata minunat cu o tunsoare pana la barbie, cu parul pieptanat spre spate. O tunsoare rotunda cu varfurile spre barbie va adauga cu siguranta valoare aspectului vostru. Si pentru acest tip de fata exista o multime de tunsori care sa va avantajeze. Dar pentru asta trebuie sa va asigurati ca aveti o fata rotunda.

Priviti atente intr-o oglinda la conturul fetei. Exista riscul sa o confundati cu o fata patrata. Priviti la obraji si urechi pentru a va da seama daca sunt rotunjite sau nu. Odata ce v-ati asigurat ca aveti o fata rotunda, veti putea gasi o multime de modele de tunsori care sa se potriveasca cu forma rotunda a fetei voastre.

In cazul in care fata are alta forma, nu trebuie sa va ingrijorati. Exista coafuri pentru orice forma de fata. Pentru inceput, trebuie sa determinati conturul fetei voastre. Cel mai bine ar fi sa solicitati ajutorul coafezei pentru acest lucru. Aceasta persoana nu doar ca va poate ajuta sa stabiliti ce forma are fata  ci va poate si sfatui cu privire la tipul de coafura care vi se potriveste.

Exista mai multe tipuri de fete in afara de cele ovale si rotunde. Ati putea avea o fata in forma de inima, diamant sau dreptunghi. In cazul in care va doriti coafura unei celebritati, alegeti pe cea care se potriveste cu forma fetei voastre.

 Irena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.