Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Irinel Columbeanu isi petrece weekend-urile cu iubita

Chiar daca locuiesc in orase diferite, Irinel Columbeanu si iubita acestuia, actrita Elena Constantin, se intalnesc aproape in fiecare weekend. Cum saptamana trecuta a fost ziua ei de nume, Irinel, ca un adevarat gentleman a invitat-o intr-un restaurant de fite.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

irinel si elenaIrinel a fost casatorit cu Monica Gabor, iar dupa ce a divortat de aceasta, afaceristul nu s-a mai afisat cu nicio alta femeie. Probabil, Irinel a fost foarte dezamagit de cum s-a sfarsit mariajul sau cu Monica si de aceea o lunga perioada nu a mai iesit cu nimeni. Dar aceasta perioada trista din viata lui a luat sfarsit anul trecut, cand milionarul a intalnit-o pe Elena.

Nu stim exact din ce motive cei doi s-au ascuns de presa, dar acum pare sa nu-i mai intereseze acest aspect, ba mai mult, ies de cate ori au ocazia si se pare ca se simt foarte bine impreuna.

Cu ocazia zilei de nume, Irinel s-a dus la Brasov (aici locuieste Elena) si au petrecut pana in zori. Actrita i-a marturisit unei prietene ca a petrecut clipe minunate alaturi de milionar. Nu stim exact ce cadou i-a daruit iubitei, dar stim ca Irinel a venit cu un superb buchet de flori.

Exit mobile version