Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Keo regreta despartirea de Andreea Balan? Vezi ce manevra a facut cantaretul!

Chiar daca s-au despartit din cauza lui, Keo nu vrea sa renunte asa usor la Andreea Balan. Insa, cantareata nu pare sa aiba in plan o posibila impacare, ba din contra, atunci cand Andreea a afirmat ca nu vrea sa se mai impace cu fostul iubit, a fost destul de convingatoare.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Desi, in aceasta vara, Keo si Andreea Balan merg in acelasi turneu, cei doi nu se vor intalni. Organizatorii au facut tot posibilul ca cei doi artisti sa nu se intalneasca niciodata, insa, cantaretul pare ca ar vrea sa se vada cu Andreea. Unul dintre cele mai mari turnee din tara a inceput, iar Andreea si Keo fac parte din artistii care vor canta la acest eveniment muzical. Deoarece sunt foarte multi artisti care participa la acest turneu, concertele din fiecare oras vizitat se vor desfasura in 3 zile, asa ca cei doi nu au ocazia sa se vada.

andreea si keo

Turneul a inceput, iar cei doi artisti au avut de cantat la Campulung Moldovenesc, dar au fost programati in zile diferite. Asa ca Andreea a cantat ieri, iar Keo va canta astazi, insa, cantaretul a ajuns in oras chiar inaintea blondei.

Ba mai mult, anumite surse au declarat ca artistul a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a putea sa se vada cu fosta iubita. Keo a sperat ca va avea noroc si poate va reusi sa vorbeasca cu Andreea, dar din pacate pentru el lucrurile nu s-au intamplat asa cum si-a dorit.

Exit mobile version