Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

La fiecare 5 ore un copil cu o varsta mai mica de un an moare in Romania! Tu poti ajuta sa schimbam acest lucru!

Potrivit statisticilor, in fiecare an se nasc prematur in Romania 20000 de copii. Sansa lor la viata este aparatura moderna, capitol la care Romania este deficitara.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Realitatea cruda arata ca Romania are o rata de mortalitate infantila de 8,8‰, fata de rata medie europeana care este de doar 3,7‰. Astfel ca scopul clar al asociatiei Salvati Copiii este sa reduca acest trist procent si sa imbunatateasca calitatea vietii bebelusilor.

salvati copiii

Vorbind in cifre, in 6 ani de zile Salvati Copiii a dotat nu mai putin de 58 de maternitati cu echipamente de ultima generatie, deruland in paralel si programul de suport in mediul rural prin intermediul caruia au fost acordate servicii gratuite in nu mai putin de 31 de comunitati defavorizate.

Alege si tu sa sustii Salvati Copiii Romania redirectionand 2% din impozitul pe venit.

Retineti, acesta suma nu reprezinta o donatie sau o sponzorizare. NU te costa absolut nimic! 2 procente din impozitul pe care oricum il platesti la stat poate ajuta o fiinta plapanda sa faca primii pasi in viata!

Cum se vor folosi banii tai?


Absolut toate fondurile stranse vor fi utilizate pentru dotarea maternitatilor din tara cu echipamente noi si performante si pentru finantarea programului de suport parental in mediul rural.

Cum se procedeaza?


Daca in anul 2015 ai realizat venituri din salarii, descarca formularul 230 de AICI. Daca in anul 2015 ai obtinut venituri din activitati independente ca PFA, descarca formularul 200 de AICI.

Completeaza formularul cu majuscule si depune-l la registratura administratiei financiare de care apartii, sal expediaza-l prin posta prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire.

Pentru orice nelamuriri poti trimite un mesaj pe adresa de mail feedback@salvaticopiii.ro

Exit mobile version