Lentilele cu purtare prelungită-avantajele utilizării lor

Home » Beauty » Ochi » Lentilele cu purtare prelungită-avantajele utilizării lor
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Dacă îți dorești să scapi de grija îndepărtării lentilelor de contact la finalul fiecărei zilei, lentilele Day&Night sunt o alternativă potrivită!

Dacă ești o persoană activă, care își dorește să poarte lentile de contact pe tot parcursul zilei, lentilele Day&Night sunt alegerea de care au nevoie. Însă, ce particularități prezintă acestea, care sunt avantajele lor și cui sunt destinate, vei afla mai multe din rândurile următoare!

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Aplicarea frecventă a lentilelor de contact


Aplicarea și îndepartarea în mod frecvent a lentilelor de contact ar putea reprezinta o problemă serioasă chiar și în cazul utilizatorilor cu experiență. Lentilele de noapte și zi sunt cea mai bună opțiune disponibilă în cadrul pieței de lentile de contact pentru purtătorii corecțiilor optice care au în vizor să utilizeze lentile de contact cu purtare prelungită, timp de 24 de ore pe zi, fără pauze.

Lentilele de noapte si zi de contact se utilizează neîntrerupt timp de 24 de ore pe zi, fără a le îndeparta peste noapte pentru curățare. Lentilele de noapte și zi fac parte din categoria de lentilele de contact cu utilizare prelungită, care diferă de lentilele de contact clasice ce necesită îngrijire sistematică regulată și curățare. Spre deosebire de acestea din urmă, lentilele de contact noapte și zi nu necesită îndepărtarea lor la finalu zilei pentru o perioadă îndelungată de utilizare, care se poate întinde pe durata unei luni.

Cui sunt indicate lentilele de contact pentru zi și noapte?


Aceste lentile Night and Day sunt recomandate mai ales persoanelor care trebuie să poarte ochelari de corecție cu lentile mai groase din cauza afecțiunilor oculare severe. Lentilele de contact Night & Day oferă utilizatorilor un grad ridicat de vizibilitate timp de 24 de ore, indiferent de condițiile de iluminare. Mai mult decât atât, lentilele de contact Night & Day sunt recomandate persoanelor active, iubitoare de confort care sunt conștiente că nu au timp sau nu doresc să aibă grijă, ăn mod sistematic, de lentilele de contact. Dispozitivele sunt, de asemenea, recomandate persoanelor care merg în camping sau în diferite călătorii lungi fără condiții ideale pentru îngrijirea și depozitarea lentilelor, așa cum ar trebui să se procedeze.

Care sunt marile avantaje ale acestor lentile?


În primul rând, dacă îți dorești să scapi de grija îndepărtării lentilelor de contact la finalul fiecărei zilei, lentilele Day&Night sunt o alternativă potrivită pentru cee ace înseamnă alegerea unor articole optice cu purtare prelungită.

Și asta nu este tot! Lentile precum Air Optix Night&Day oferă o rezistență crescută la depuneri

Datorită tratamentului unic cu plasmă, depunerile proteice sunt astfel împiedicate, iar ochii sunt protejați împotriva infecțiilor.

Acestea sunt lentile de contact, special create pentru purtătorii cu un program de lucru încărcat, pentru cei care călătoresc mult, sau pentru cei care, pur și simplu, vor să scape de grija îndepărtării lentilelor pe timpul nopții sau a somnului indiferent de momentul zilei!

Design asferic

Aberațile sferice sunt controlate, lentila asigurând confort optim și claritate vizuală Cu AIR OPTIX® NIGHT & DAY® AQUA ochii arată și se simt sănătoși! Lentilele Night & Day sunt accesibile punct de vedere economic, oferă un grad ridicat de confort și fac ca utilizatorii lor să uite de problemele de vedere.

 Enache Mihaela

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.