Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Manichiuri 2015 – 5 modele pentru aceasta vara

Vara aceasta se poarta unghiile colorate! Iata care sunt tendintele in materie de manichiuri de vara!

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Culori. Albastrul este una dintre culorile pe care le poti purta chiar si la cele mai elegante tinute, nu doar la plaja. Alege albastrul marin, albastrul electric sau nuantele de albastru transparent si efectul wow este garantat.

Esti adepta manichiurii cuminti, care nu iese foarte mult in evidenta, dar este ingrijita, delicata, rafinata? Nuantele nude sunt in tendinte. Poti opta pentru bej, crem, roz pal pentru a obtine culori care exprima naturalete. Pentru a extinde paleta nude, apeleaza la diferite texturi de alb, precum albul translucid.



Pentru seara foloseste cu incredere nuantele metalice, care se potrivesc atat la rochia neagra preferata, cat si la cele mai extravagante tinute de petrecere.

Texturi. Mat si sclipici, sunt cele doua texturi pe care ar trebui sa le folosesti vara aceasta pentru a da culoare ungiilor tale. Foloseste oja mata pentru zi si pe cea stralucitoare pentru serile in care vrei sa ai un look glamour. Sau combina-le cu imaginatie, pentru o manichiura indrazneata.

Modele. Da dovada de creativitate atunci cand alegi modelele aplicate pe unghii. Daca pentru tinutele office preferi, modele simple, precum clasica french manicure, pentru ocazii speciale si tinute casual poti alege modele florale, geometrice, abstracte. Grafica, dungile si bulinele sunt, de departe,vedetele sezonului, in materie de unghii colorate.

Acum, ca ai aflat cum arata cele mai senzationale manechiuri ale acestei veri, te ajutam cu 5 modele pe care este musai sa le incerci.

manichiuri 2015

Manichiuri 2015

Buline in cea mai senzationala combinatie – albastru si alb.


Combina culorile sezonului cu modelul de top al verii si ai parte de o manichiura simpla si de efect. Fie ca folosesti nuanta deschisa precum fond sau invers, vei avea o aparitie fashion.

Linii sau dungi.


Foloseste combinatia marinareasca de alb – bleumarin sau alb-rosu pentru o manechiura de vacanta. Asortata la costumul de baie sau la rochia de plaja, aceasta contribuie la cea mai cool aparitie de pe plaja.



Mat si sclipici.


Combina cele doua texturi in tendinte. Opteaza pentru o culoare puternica, precum fucsia sau turcoaz si coloreaza-ti unghiile in nuante mate. Lasa la fiecare mana cate o unghie vedeta, careia sa ii dai stralucire folosind slipiciul.

Manichiura in V.


Restilizeaza clasica french manicure intr-un model in V, combinand doua nuante puternice. Cu siguranta vei atrage atentia prin efectul geometric.

Curcubeu.


Hipnotizeaza prin culoare! Coloreaza-ti fiecare unchie cu o alta nuanta, alegand oja mata. Poti folosi verde, rosu, galben, albastru, pentru a crea o manichiura vesela, perfecta pentru serile de vara, cand iesi cu prietenii.

Exit mobile version